2777
2789
عنوان

به همدردیتون نیازدارم

202 بازدید | 20 پست

دیشب تایپیک زدمو کسی نیومد

دیشب فهمیدم باردارم یه دخترم دارم 

دوسالو سه ماهشه

راستش برنامه داشتیم بعد از سه سالگیش برا دومی اقدام کنیم ولی خدا خواستو داد 

خدا روشکر میکنم هزاران بار

فقط اینکه هنوز دخترم پوشک میشه و خب نمیونم اینده حالتش و رفتارش چطور میشه 

خودمم شهر غریبم و تک و تنها 

البته دخترمم خیلیییی خوبه خدا روشکر 

دعا میکنم. اخلاقا همچیه دومی مثل اولیم باشه 

لطفا بیاین نظر بدین 

یکم هنوز با خودم غریبم

به کسیم نگفتم هنوز

خدايا آن ده ,كه آن به

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه بسلامتی .. هیچی نمیشه دختربچه ها ارزوشونه سریع تر صاحب خواهربرادر بشن ..پسرا ی کم جبهه می گیرن ... راستی بچه رو از پوشک بگیرید ... دوسالشه ..برادرزادم 14 ماهگی میدوید سمت دستشویی .. مادرش یادش داد ...الانم پوشک نمی کنه. هنوز دوسالش نشده بهمن دوساله میشه

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  

مبارکه عزیزم سعی کن تا بچه جدید نیومده دخترت رو آروم آروم از پوشک بگیری که کارت راحت تر بشه ...نشد هم نشد به خودت استرس وارد نکن چی میخواد بشه مگه نهایتش چند ماه دیرتر...نوزاد که بیاد تا چند ماه اول که همش خوابه و شیر میخوره همچنان میتونی برای دخترت وقت بذاری که به شرایط جدید عادت کنه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
مبارکه عزیزم سعی کن تا بچه جدید نیومده دخترت رو آروم آروم از پوشک بگیری که کارت راحت تر بشه ...نشد ه ...

اره درسته واقعا 

چه حسی خوبی دادی 

ممنونم

خدايا آن ده ,كه آن به

مبارکه بسلامتی .. هیچی نمیشه دختربچه ها ارزوشونه سریع تر صاحب خواهربرادر بشن ..پسرا ی کم جبهه می گیر ...

ممنون عزیزم 

حتما باید اینکارکنم

خدايا آن ده ,كه آن به

عزیزم ایالله به هرچی میخوای برسی

ممنونم. از دعای خوبت😘ان شاا الله خدا بهترینها رو تو زندگیت پیش بیاره❤🌷

هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم  😊