سلام من تقریبا دوازده هفته هستم امروز سونو دادم دکتر گفت جفتت پایینه و کاملا رو دهانه رحمته. ولی طول دهانه رحمت خوبه .کسی بوده شرایط منو داشته باشه و بچه سقط کرده باشه. من زود خسته میشمو کمردرد میگیرم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برا من تو سونو هفته ۱۲ پائین بود تو سونو هفته ۱۸ هم همچنان پائین بود استراحتم نکردم دلدرد و کمردرد شدید هم داشتم هیچ دارو یا شیافی هم استفاده نکردم و خدا رو شکر بچه هم تا الان سالمه به قول شوهرم تا خدا نخواد یه برگ از درخت نمی افته
غذا هات را حاضری درست کن که وقت گیر نباشه .آبگوشت .کته . خوراک لوبیا .ونیمرو و....
از آشپزی متنفرم شدم بخاطر ویارام. غذای ساده میپزم شوهرمم که رژییمه و غذا نمیخوره انگیزه واسه غذا درست کردن ندارم.جارو و گردگیری هم هفته ای یه بور آجی کوچیکم میاد انجام میده واسم