2777
2789
عنوان

نتونستم تا آخرشو ببینم......

322 بازدید | 17 پست

یه کلیپه تو اینستا و تل گرام پر شده که یه دوربین مدار بسته هستش که یه پسر نوجوون یه دختر کوچولو رو به زور میندازه تو چاه فاضلاب،از وقتی دیدم قلبم گرفته و حالم بد شده 😭😭😭 تازه تا اخرشو ندیدم فقط کسی نمیدونه نجاتش دادن یا نه؟

منم دیدم

مشخص نیست

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن چیزیش نشده...ولی روز و اجباری دیده نمیشه خودش میره

وزن قبل بارداری:۶۳🙂.وزن زایمان:۸۶😓وزن فعلی:۷۱🙃وزن فعلی:۷۰وزن فعلی:۶۷۳۰۰ وزن هدف:۶۰😎من میتونم بازم خوش هیکل شم😍پسر قشنگم خیلی خوش اومدی ب زندگیمون ❤ 💖😍😍😍😍پسر قشنگم اسفند۹۸‌ اومد‌ بغلم💕💕💕

أه خدا لعنت کنه این چیزا رو میذارن. خدا کنه اینستا هم فی لتر بشه که حز اعصاب خوردی و فخر فروشی و چیزای مضخرف هیچی توش نیست. چرا انداختش تو چاه؟

بیشتر از هر کسی خودتو دوست داشته باش. به خودت احترام بذار. برای خودت وقت بذار. به خودت برس. به سلامتیت اهمیت بده. نذار آدمای منفی تو رو بهم بریزن. خودتو قوی کن و در عین حال صفات انسانی نیکو رو در خودت پرورش بده. اینطوری هم موفقی و هم بقیه دوستت خواهند داشت. تو فقط یکبار به دنیا میای پس از هر روزت لذت ببر. زندگی برای هیچکس بدون سختی نیست. 🌷😀😉

چرا اونکارو کرده؟ پسره چن سالش بود حدودا

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
میگن چیزیش نشده...ولی روز و اجباری دیده نمیشه خودش میره

نه تا جایی که من دیدم بغلش کرد بندازه، واقعا بچه سالمه؟من خیلیییی حساسم رو این چیزا اینم اتفاقی اولشو دیدم حالم بد شد

احتمالا الان یه عده میان دفاع میکنن که فرهنگ استفاده و از این چیزا. ولی خداییش این اینستا و این تکنولوژی مضخرف اینترنت اینقدر که برای بشر بدی داشته خوبی نداشته. حداقل واسه عامه مردم. قبح خیلی چیزا ریخته شده. فقط چیزای منفی. یا پولشون رو به رخ میکشن یا روابطشون رو یا هیکلشون رو. همه هم فقط مقایسه میکنن و حسرت میخورن. حالم بهم میخوره از اینستا. از وقتی پاکش کردم عصرا دخترمو میبرم پارک و پیاده روی و به جای اینکه بگردم تو اینستا و زندگی بقیه رو تماشا کنم مشغول زندگی خودم هستم

بیشتر از هر کسی خودتو دوست داشته باش. به خودت احترام بذار. برای خودت وقت بذار. به خودت برس. به سلامتیت اهمیت بده. نذار آدمای منفی تو رو بهم بریزن. خودتو قوی کن و در عین حال صفات انسانی نیکو رو در خودت پرورش بده. اینطوری هم موفقی و هم بقیه دوستت خواهند داشت. تو فقط یکبار به دنیا میای پس از هر روزت لذت ببر. زندگی برای هیچکس بدون سختی نیست. 🌷😀😉