2777
2789
میگم دختره مرد پسره زنده موند آخرش؟؟

مث همه ی فیلم ایرانی تهش نامشخص و مسخرع تموم‌شد ،نمیدپنم کی مرد کی زنده موند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم! زنگ بزن اورژانس اجتماعی هرموقع دست روت بلند کرد

یبار زنگ زدم گفتم اینجوریه کتک میزنه تو خونه زندانیم میکنه میخوام جداشم خانوادم نمیزارن گفتن حتما یه پشتیبان دیگه ای داری که به فکر جدایی افتادی مثلا دوست پسری چیزی😐 به جای طلاق سعی کن دهن به دهنش ندی حتما یکاری میکنی که کتکت میزنه هیچی بهش نگو گفتم چجور هیچی بهش نگم فحش میده زندانیم میکنه گفت من بازم فکر میکنم تو پشتیبان دیگه ای داری که به فکر طلاقی وگرنه مشکلاتت زیاد بزرگ نیست بخاطرش جدا شی

شغل و حرفه ای بلدی که منبع درامدت بشه؟ تحصیلاتت چقدره بچه داری؟

بچه ندارم هیچ حرفه ای هم بلد نیستم چون تو سن کم بزور شوهرم دادن و بعدش نه گزاشتن درس بخونم نه کلاسی برم باز ملی حداقل خیاطی بلد بود 

مث همه ی فیلم ایرانی تهش نامشخص و مسخرع تموم‌شد ،نمیدپنم کی مرد کی زنده موند

به این نوع پایان بندی باز میگن البته من خودم دوست ندارم

اما اونطور که راجع به نویسندش خوندم گفته بود بیشتر دوست داشته حواس بیننده به تبعات پیروی کردن از عرف غلط  جامعه باشه خواست بفهمونه برای داشت زندگی خوب باید جلوی هر کس و هر چیزی بایستی و تابو شکن باشی

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
خیلی بد بود, پسره هم بخاطر باباش اینجوری شده بود, چون دیده بود که باباش ننه شو کتک میزنه

اره شوهر منم چون هفته ای یبار باباش مامانشو کتک میزنه براش عادیه هم عصبیه هم فکر میکنه تو هر دعوا اگه عصبانی بشه حق داره که کتک بزنه

اره شوهر منم چون هفته ای یبار باباش مامانشو کتک میزنه براش عادیه هم عصبیه هم فکر میکنه تو هر دعوا اگ ...

شوهرتون تقصیر خودش نیست, منم تویه خانواده عصبی و متشنج بزرگ شدم, براهمین خودمم عصبی شدم. 

یبار زنگ زدم گفتم اینجوریه کتک میزنه تو خونه زندانیم میکنه میخوام جداشم خانوادم نمیزارن گفتن حتما یه ...

خواهرم سلام،جوری که متوجه نشه برو شکایتش کن، میفرستن پزشک قانویی،پدرشو در میارن،از دادگاه هم ازش تعهد بگیز که دیگه دست روت بلند نکنه،و اگه تونستی همونجا توی دادگاه حق طلاق رو بده یه خودت،اگه بازم ادامه داد،میتونی مهریتو بگری و ازش طلاق بگیری،اگه این کارو نکنی، ببخشید یا شما هم اندازه اون مقصری یا دور اط جون احمق هستی،