2777
2789
عنوان

وزن نينيم

169 بازدید | 16 پست

خانوما خواهش ميكنم اگه اطلاعاتي دارين كمكم كنيد ، امروز سونو ٢٨ هفته رفتم وزن جنين رو ١/٥ زده استرس دارم كه كمه يا خوبه؟؟ 

مرا قوليست با جانان كه جانان جان من باشد👪

چرا استرس

اگه خدايى نكرده مشكلى بود بهت ميگفتن

اصلا نگران نباش بنظرم خيلى ام خوبه

مادرم را هیچوقت ندیدم که پرواز کند ؛ زیرا به پایش من را بسته بود ؛ پدرم را و همه ی زندگیش را …

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توکتاب مراقبت های بارداری من که نوشته توی هفته ۲۸وزن جنین تقریبا۱کیلوهستش براخودمن ۱۳۰۰بودحالامال تو۱۵۰۰بازم نگرانی🙄

رسیدم ب حس برگی که بادازهرطرف بوزدعاقبتش افتادن است☹
توکتاب مراقبت های بارداری من که نوشته توی هفته ۲۸وزن جنین تقریبا۱کیلوهستش براخودمن ۱۳۰۰بودحالامال تو ...

واي عزيزم قربونت چه خبري بهتر از اين، الكي دلشوره داشتم مرسي خيالم راحت شد، خدا نينيتو حفظ كنه

بعد سونو انومالی مگه سونو دیگه هست که بریم مگه دیگه نمیره آخر بارداری تو 35سونو هست 

بله همون غربالگريه سومه ديگه كه بين هفته ٢٨ تا ٣٢ انجام ميشه، برا موقعيت جنين و رشدش و اين چيزا

کم چیه زیادم هست اضافه وزن داره نی نی 😊

واي جوووونم قربون اضافه وزنشم ميرم من😁مرسي ازهمتون، الكي نشستم خودخوري ميكنم ميگم بچم كوچيكه 😁

واي جوووونم قربون اضافه وزنشم ميرم من😁مرسي ازهمتون، الكي نشستم خودخوري ميكنم ميگم بچم كوچيكه 😁

نه بابا من هفته بیست وشش هشتصد گرم بود دکتر گفت خوبه یک و نیم واسه بیست و هشت هفته ب نظرم عجیب اومد. فکرکنم از اوناس ک وقتی دنیا بیاد بالای چهارکیلوباشه 😬

دلخوش به جمع کردن یک مشت آرزو...💔