2777
2789
عنوان

خونه ما جن زدسسسس

2409 بازدید | 181 پست

این خونه ای که الان توشم قبلا یه خونه ای بوده که بین تمام محل معروف بوده
هیچ کی نمی خریدتش چون می گفتن جن زده هست
بعدا باز سازیش کردن یه 3 طبقه ساختن

گاهی اوقات که به پهلو می خوابم.... صدای نفس یه نفر رو از پشت سرم میشنوم
یا

حتی شده گرمای نفس یکی رو رو صورتم حس کردم  

یه بار تو حموم با چشای خودم دیدم یه شامپو به سمتم پرتاب شد  

تا چند وقت پیش فکر می کردم یه نفر قریبه کلید خونه رو داره
هی میاد منو می ترسنه
بعدا فهمیدم ادمی زاد نیست

دقیقا ساعت 10 دقیقه به 2 نصفه شب که میشه
اینگار یکی  داره با دیوار خونه مشت می زنه

گاهی  از توی اشپز خونه صدای باز شدن در یخچال میاد

الانم تو خونه تنهاممممم

صد مورد دیگه هست که می تونم بهتون بگم

واي مامانمينا   

تو خونه تنهام 

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

اه بمیری خونه تنهام

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم چندتاجن داریم بیابراشون آستین بالابزنیم

نی نی سایت جدیدبراتون پیداکردم که کنارتبادل آرزوهای مادی ومعنوی تون روثبت می کنیدوشرکت های بزرگ اسپانسرآرزوهای شایسته میشن لینک درتاپیک آخرم😍

سلام

هر روز سوره جن رو بخونید

بِسمِ الله الرَحمنِ الرَحیم.یا هُو یا مَن لا هُو اِلّا هُو 1- نی نی یار 5 گفتن بدون اجازه من درخواست دوستی هیچ خانمی رو قبول نکن (نی نی یار 5 بسیار لطف کردن و متشکرم.کاش این دستورو سالها پیش میدادن و راحت شدم از شر بعضیا که با دروغ و کلک میومدن خصوصیم)2- استارتر هر تاپیکی راضی به حضور من نیست پستمو ریپلای کرده بگه برو بیرون3- درسته اسم کاربریم جوانمرده اما فانتزیمه و اصلا آدم خوبی نیستم و شاید در دنیا بدتر از من آدمی نباشه 4- بیسوادم و هیچی هم بارم نیست پس نه سوال اقتصادی بپرسید نه بورسی.به اسمم هم تاپیک نزنید چون تاپیک زدن به اسم آقایون و تگ و حرف زدن با آقایون در سایت ممنوع هست و هر جا دیدید کاربری به اسم من تاپیک زده تاپیکش رو گزارش بزنید و نذارید منو گنده کنن.هیچ کاربری رو در سایت بزرگ و شاخ نکنید.اینجا یه فضای مجازیه و جاییه برای تبادل نظر نه بزرگ و شاخ کردن کاربرانی که معلوم نیست در دنیای واقعی کی هستن و چیکاره اند.در عنوان تاپیکامم اسممو مینویسم که هر کی خواست بیاد و اکثر مواقع هم قفل میکنم چون دلم میخواد و تاپیک خودمه  حضور و عضویتم اینجا به هیچ کسی ربطی نداره و پاسخگوی هیچ احدالناسی نیستم جز نی نی یارها و خانم تهرانی و یه مسئله شخصیه همچنان که عضویت شما در سایتها و شبکه های اجتماعی دیگه به من و دیگران ربطی نداره.وقتی سایت در بدو عضویت گزینه مرد هم داره پس کاسه داغتر از آش نشو.میتونی به نی نی یارها و مسئولین سایت بگی گزینه عضویت مردان رو برداره.اگه مزاحمتی ایجاد کردم یا کلاهبرداری و حق کسی رو خوردم، نی نی یار سهله به هر ارگان یا سازمان و پلیس فتا برو شکایت کن.سایت اسمش بارداریه اما کم اهمیت ترین مسئله در سایت بارداری و بچه داریه و جدیدا هم سایت پُر شده از تاپیک بورس،سهام و نمیدونستم این همه وارن بافت داریم تو سایت  جوانمرد به امید خدا روز به روز ثروتمندتر و قدرتمندتر.مغرور باش تو جز خدای یکتا به هیچ کسی نیازی نداری

زهرمار  

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)