2777
2789
عنوان

احساس میکنم همه زحمتام به باد رفته

337 بازدید | 22 پست

خیلی ناامید شدم. من رتبه دو رقمی کنکور بودم. تو بهترین دانشگاه مدرکمو گرفتم .رتبه تک رقمی ازمون وکالت بودم. ولی هر بانک و اداره ای رفتم منو واسه همکاری قبول نمیکردن... کسایی رو میشناختم که تو همون بانکها فقط به خاطر اشنا داشتن بدون داشتن پروانه وکالت فقط با لیسانسشون مشاور شده بودن. ولی من بیکار بودم. هنوز دوره کاراموزیم بودم . نمیتونستم حتی هزینه های جاری وکالتو بدم. یه ازمون دولتی شرکت کردم . فقط 5نفر میخواستن.من قبول شدم به عنوان کارشناس ثبت. یک سال طول کشید همه فرایندهاش... واسه همین از کاراموزی وکالتم دور شدم . دیروز بهم گفتن بیا شروع به کار..وقتی رفتم منو بردن بایگانی... گفتن کارت اینه که پرونده هارو منظمشون کنی! تو یه اتاق تاریک بدون هیچ کولر و صندلی 8ساعت وایستادم. وقتی گفتم چرا صندلی نیست گفتن دیگه همینه! یعنی حق منی که  این همه زحمت کشیدم این بود که بشم تمیز کن اتاق بایگانی! به خدا اگه عنوانش مسئول بایگانی بود شرکت نمیکردم. پس چرا زدین کارشناس ثبت. وقتی با رییس صحبت کردم خیلی بد جوابمو داد حتی نگاهشم بد بود.اونقدر که وقتی رفتم بیرون اشکم دراومد. خیلی تحقیر شدم..😢

قبل شروع به کارم 5 سال ازم تعهد به خدمت گرفتن.. یعنی مجبورم تو بایگانی بمونم! وگرنه  خسارت ازم میخوان... از یه طرفم دیگه نمیتونم برم دنبال کاراموزی وکالت..

خیلی دلم گرفته..کاش کشورمون واسه جوونای تحصیل کرده اش یکم ارزش قائل بود

کاش دلها در چهره ها بود ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش ب حالتون پولش رو داشتین یه سری ها شرایط براشون فراهم نیست

اونم درسته چی بگم خدا به جوونای مملکتم رحم کنه من خودم فوق جغرافیا دارم 35سالمم هست درسته نیاز نداشتم ولی هیچ کاری نتونستم پیدا کنم اخه انصافه 😣😣😔😢

سعی نکن متفاوت باشی فقط خوب باش خوب بودن به اندازه ی کافی متفاوت است.
اولشه انشالله زود پیشرفت میکنی تعهد خدمت داری دیگه باید محکم باشی و این روزا رو بگذرکنی

نه عزیزم جای پیشرفت نیست. بایگانی شعبه اول یکی بود گفت من سه سال پیش ازمون قبول شدم.متاسفانه فقط تو بایگانی قبول شده هارو نگه میدارن. پستهای دیگه رو فقط ارث پدریشون میدونن

کاش دلها در چهره ها بود ...

کارتو از دست نده 

اینم خیلیا گیرشون نمیاد

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔