2777
2789
عنوان

دندانپزشکب

621 بازدید | 12 پست

سلام

من دانشجوی سال ۴ دندانپزشکی هستم و در دانشگاه باید برای بیماری دندون مصنوعی کامل درست کنم.

چون ما در دانشگاه حق الزحمه نمیگیریم و فقط هزینه یونیت هست قیمتش خیلی مناسبه و  میشه حدود ۳۰۰ هزار تومن(درصورتی که بیرون از یک میلیون به بالا تازه شروع میشه )
کسی هست که برای خودش یا اطرافیانش دندون مصنوعی بخواد؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام شما دانشجوی دندانپزشکی هستی میتونم ازتون چند تا سوال بپرسم ؟ 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

ببخشید من امشب یه چیزی خوردم بعد فهمیدم که دندون جلوم از داخل حالت خراب یا چطور بگم یه جوری شده که زبونم کامل احساسش میکنه 

میترسم چیکار کنم ؟؟؟

گاهی (نه!)  همیشه  شادترین غمگین جهانم:).        https://t.me/+gQy_zMZHRK4yNzE0.         

سلام ببخشید چند تا سوال داشتم ازتون در مورد رشته تون میشه جواب بدین

خدایا دوستت دارم .متاسفم . منو ببخش . متشکرم .....اگر امضام رو خوندی یعنی یک قدم به خدا نزدیک شدی     اینو من نمیگم هواپونوپو میگه پس هرروز بگو پاکسازی رو انجام بده ویک قدم به خدا نزدیک شو و به خواسته هات برس  

عزیزم شما در مورد دندون عقل نهفته اطلاعات ندارین؟؟ 

دندون نهفته ایکه کامل دراومده باشه بازم جراحیش میکنن؟؟ 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

من رفتم کلینیک کاخ خیلی کارشون خوب بود خانم دکتر . بعد از تموم شدن کار دردی زیادی نداشتم واقعا راضی بودم  

آدرس: مشهد، روبروی پارک ملت، امامت ۲۲، پلاک ۸، طبقه ۲، کلینیک دندانپزشکی کاخ

تلفن : 09155671518  -  05136028800