2821
2789
عنوان

شما بودین چیکار میکردین

291 بازدید | 21 پست

۵ شنبه سالگرد عروسیمه ، دوست داشتم یه مهمونی میگرفتیم ولی شوهرم با مامانم و خواهرم اینا قهره اگه معمونی بگیریم حاضر نیست اونارو دعوت کنه از یه طرف دویت داشتم بریم دو تایی مسافرت ولی با این گرونیا مسافرت دو نفره نمیاد میخوار برنامه سفر با خانوادش بچینه بریم شمال ولی من اصلا دوست ندارم سالگرد ازدواحم با اونا باشم به شوهرمم بگم انقذر رپی خانوادش تعصب داره عصبانی میشه و هر چی به زبونش بیاد میگه موندم چیکار کنم فقط دوست دارم روز سالگرد که اولین ساله روز خوبی برامون باشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سالگرد ازدواج رو به تنهایی جشن بگیرین نه دسته جمعی.با شوهرت مطرح کن ک میخوای سوپرایزش کنی و شادش کنی.با لحن خوب و عشق واردشو

بعد یه کیک خوشمزه بپز که قیمتش از بیرونیا خیلی بهتر میشه.

بادکنک و شمع و گل بگیر و تزیین کن

لباس قشنگ ارایش زیبا اهنگی ک باهاش خاطره دونفره دارین بذار بعدم اگه دوس داشتین شام برین بیرون اگرم نه شامی ک شوهرت دوس داره بپز

منم خواستگارم روی خانوادش تعصب داره تو حرفاش پیداست! پشیمون نیستی از ازدواجت؟ سخت نیست این اخلاق؟

اصلل ازدواج نکن خواهر اصلا ....با کسی ازدواج کن تورو ترجیه بده تا الان تعصب داشته بسشه

مامان کوچولو هستم😊😍😍از ۹۶ تا الان عضو بودم ...خودت واسه خودتی تامام

می تونی هم اگه خانواده همسرت اهل اینجور برنامه‌ها هستن برنامه سورپرایزت رو با کمک آنها تو سفر انجام بدی. با یه کادوی خاص و نشون بدی که خیلی هم شاد و خوشحالی در کنار همسرت.

منم خواستگارم روی خانوادش تعصب داره تو حرفاش پیداست! پشیمون نیستی از ازدواجت؟ سخت نیست این اخلاق؟

عزیزم ما هممون روی خانواده هامون تعصب داریم .. باید رفت و امد کنی .. ببین یایا طرف حق و حقیقت هست یا نه 

همین و بس 

ب نظر من اتفاقا با خانوادهش شوهر برو شیرینی و کادو هم بخر جلو اونا بده بهشون دلشون جییییییز بزنه

نه اتفاقا تو دلشون عروسیه من برای پسرشون کادو بگیرم تولد پسرشون که میشه خواهرش از یه ماه قبل زنگ‌میزنه چی میگیری براش و سوپرایزش کن و‌این حرفا تولد من که میشه هیچ‌کدوم به روشون نمیارن ، روز مرد بود خواهرش اومد دنبال من کخ ببا برای شوهرم میخوام کادو بگیرم تو‌هم برای شوهرت بگیر حالا من از قبل گرفته بودم نمیدونست  تو مغازه ها بهش گفتم من خریدمو کردم خبالش راحت شد اخر هم برای شوهرش هبچی نگرفت فهمیدم منو برده برای برادرش خرید کنم ! کلا براشون مهمه تو مناسابتها من برای پسرشون خرید کنم ولی اون نه ، من هنوز کادو تولد از شوهرم نگرفتم چند ماهه از تولدم میگذره فولشو داد کادو بگیره ولی نکرفت این تو دل من مونده برای همین فعلا هیچ‌ کادویی براش نمیگیرم اگه اون گرفته بوذ منم میگیرم

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز