2777
2789

سلام لطفا راهنماییم کنید که ختنه با کدوم پزشک بهتره کسانی که تازه امسال ختنه کردند

بیمارستان صارم

بیمارستان بهمن

مرکز ختنهبا دکتر بهتاش؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خدایا شکرت حلما رو آفریدی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما پسرمون رو بردیم بیمارستان پیامبران

خیلی خوب ختنه کردند. فقط یک نکته. اگر بیمه تکمیلی دارید برید اونجا چون سال 94 حدود 400 تومن بود که با بیمه تکمیلی چیزی حدود 30 تومن برای ما شد. اینم اضافه کنم که سرپایی و این حرفا نیست. قشنگ از اول صبح بستری میکنند و تا غروب کاملا مطمئن نباشن که از سلامت بچه، ترخیص نمیکنند. ما خیلی راضی بودیم. دکترشم جراح هست نه کمک پزشک و از این حرفا

ما پسرمون رو بردیم بیمارستان پیامبران خیلی خوب ختنه کردند. فقط یک نکته. اگر بیمه تکمیلی دارید برید ...

ممنونم اتفاقا بیمه تکمیلی البرز هستیم 

اسم پزشکو یادتون هست؟

خدایا شکرت حلما رو آفریدی  
ممنونم اتفاقا بیمه تکمیلی البرز هستیم  اسم پزشکو یادتون هست؟

نه اسم پزشک یادم نیست. اما توی بخش درمانگاه یک میزی هست به نام اطلاعات پزشکی. که خانمی اونجا به شما مشاوره میده. ایشون راهنمایی کردند که چکار کنیم. ظاهرا یک یا دو پزشک جراح برای این کار هم بیشتر ندارند. فقط یک نکته ای یادم اومد که ما هم آخر شهریور بود رفته بودیم گفتند چون آخر شهریور همه دوست دارند بچه هاشون نیمه اولی باشند برای بحث مدرسه، آخر شهریور اتاق عمل برای سزارین شلوغه و اوایل مهر رفتیم. در ضمن توی درمانگاه کودکانش یه دکتری هست به نام دکتر محمد ذکاوت. پزشک اطفال خیلی خیلی خوبه اونم اگر خواستید خدایی نکرده بیمار شد ببرید. خیلی خوب به حرف مادر بچه گوش میده و راهنمایی میکنه.

مامان شیما گل اسم درستش دکتر بهتاش امیری هست توی کلینیک ختنه تهران من از کارش خیلی راضی بودم توی مراکز خصوصی هم تنها جایی هست که بیمه قبول میکنن مشاوره ختنه هم اونجا رایگانه میتونی برای مشاوره بری و بعد انتخاب کنی 

نذر کرده بودم اگه راضی راضی بودم !! دکتر ختنه پسرمو به همه معرفی کنم

آخه بخاطر برخی مسائل تو دلم از اسم ختنه هم وحشت داشتم! چندبار رفتم پیش متخصص اما وسط مطب

پاشدیم!! اومدیم بیرون! وحشت داشتم خوب ساده که نیس!! ... خودتون میفهمین چه حسی داشتم

اما آبان پارسال دوسه تا از فیلمهای واقعی ازاتاق ختنه دکتر بلندی رو شوهرم نشونم داد

باورم نمیشد گفتم تبلیغاته و فلان و بهمانه!!....

پاشدیم از ساری رفتیم شهریار مطب دکتر بلندی به چشم خودم دیدم از فیلماشم بهتر بود انگار رفته بودیم مهمونی!!!

بچه م داشت بازی بازی میکرد ! ختنه شد!! نه دردی نه خونریزی داش نه بیهوش شد و ... بایس خودتون تجربه کنین! شنیدن کی بود مانند دیدن

همونروز نذر کردم گفتم آقا دکتر بلندی اگه راضی باشما ا!!! به صد مامان دیگه میگم بیان پیش شما!! دکتر خندید

از شهرمون ساری تا حالا ۴ تا از فامیلامونو فرستادم پیش دکتر بلندی تهران

شما هم انشالا راضی میشین حتما می دونم میشین لطفا این طور دکترا ر و به بقیه مادرام معرفی کنیم سردرگم نشن وقت ختنه بچه هاشون

حتماً فیلمهاشون ببینین هر چی بگم کمه بیشتر از صد تا فیلم از همه مراحل ختنه توسط دکتر بلندی با ۲۷ سال تجربه

لینکیش براتون میذارم همینجا:

https://ifilo.net/DrBolandi/videos

دومی

https://www.namasha.com/channel7175592040

به جهان خرم از آنم که جهان خرم از اوست

فیلم ختنه پسرم رو لطف کردن (‌البته قبلش اجازه خواستن) ما از خداخواسته الان تو اینترنت گذاشتن

میتونید تو گوگل جستجو کنید:  دکتر بلندی آپارات   (فیلمهای ختنه دکتر بلندی همه خانوادگی هستند! می تونید با خیال راحت ببینید!!)

تو اینترنت بنویسید   دکتر بلندی  یا  دکتر ختنه   می یاد  

اونقدره خوش اخلاق بود باورم نمیشد دو پرستار خوش اخلاق هم داشت

فضای مطب تزئین شده بود انگار جشن تولد بود!

ختنه بدون بیهوشی، بدون درد بود  بدون خونریزی  عالی عالی ی!!

اینم یکی از لینک فیلمهای ختنه کودکان در کلینیک تخصصی ختنه دکتر بلندی

https://ifilo.net/DrBolandi/videos

من این پیام یکی از مامانا رو دیدیم رفتم پیش جناب دکتر بلندی

از اخلاقش هرچی بگم کم گفتم کارشونم که واقعاً عالی عالی بود گفتم براتون ارسال کنم ۲۷ سال تجربه دارن ایشون

ایشالا کمک کنه ختنه شما هم به مهرخدا عالی بشه

واقعاً بهترین دکتر ختنه دکتر بلندی هستن

بدون درد ختنه میکنن

بدون خونریزی و بدون بیهوشی

من پسرمو تقریباً‌همه فامیل فقط پیش دکتر بلندی ختنه کردیم

صدها نمونه کار ایشون اینترنت هست.

بهتره خودتون ببینین! عالی ی ی ی ی

تو گوگل بنویس : ( فیلم ختنه دکتر بلندی )

بیشتر از چهارصد تا فیلم نمونه کار دارن دکتر بلندی