2777
2789
عنوان

افسردگی گرفتم کمکم کنید

2455 بازدید | 35 پست

حالم خیلی بده همه امیدمو از دست دادم هیچ انگیزه ای برای ادامه ی زندگی ندارم ۲ تا بچه کوچیک دارم ادم تنبلی نیستم ولی اصلا کشش کار کردن خونه ندارم متنفرم از کار کردن خسته ام حال روحیم اصلا خوب نیس بچه کوچیکم ۷ ماهشه شوهر میگه دیگه باید کهنه بکشی اخه من نه بلدم نه وقت اینو دارم کهنه بشورم.ارزوم بود ماشین داشته باشیم اونم دیگه امکانش نیست من چطور دوام بیارم تورو خدا نیاین بگید حالا چی میشه کهنه بکشی قدیم اینطور بوده .من اعصابم خیلی ضعیفه نمیدونم چیکار کنم.

منم دقیقا همین وضع شمام پسرم سه ماهشه

همه این روزا افسردگی دارن خواهر با این وضع مملکت همه مادرا اینجور شدن مادری که باید به فکر رشد وپرورش بچه اش باشه به فکر پوشکه

به خاطر همون افسردگیه علایم افسردگی اینه که فرد علاقه و اشتیاق شو به چیزهایی که قبلا اونو شاد میکرد از دست میده و کم حوصله میشه و دوست داره تنها باشه و حال انجام هیچ کاری رو نداره

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم اعصابم ضعیف بود دو تا کار بکن تا از خوشی پرواز کنی

اول اینکه خیلی با خدا حرف بزن و دعا کن و صلوات بفرست زیاد

دوم اینکه برو پیش روانپزشک بهت سرترالین بده

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂

طبیعیه که با دوتا بچه خسته شدی وافسرده 

چون ادم با بچه کوچک خوابو خوراک واستراحت نداره 

من یپسر دارم دخترمم حاملم والا منم به شوهرم گفتم کهنه شور بخر 

میدونم چن ماه دیگه زایمان کنم باز بیخوابی وکار خونه همه هس 

باید سعی کنی به عشق شوهرت وزندگیت کاراتو بکنی که خسته نشی 

ما مسوول این بچه هاییم هر چن خیلی بچهداری سخته ولی وقتی مادر شدیم باید گذشت کنیم بچه گناه نداره که قربانی غصه بزرگترا باشه 

پوشک و که باید بخره هنوز ۷ ماهشه با دوتا بچه وقتی نمیمونه کهنه بشوری

ماشینم که خودم هم دردتم گلم یکم پس انداز داشتم اما ارزش پول اومد پایین و ماشین شد ستاره سهیل برام

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
پوشک و که باید بخره هنوز ۷ ماهشه با دوتا بچه وقتی نمیمونه کهنه بشوری ماشینم که خودم هم دردتم گلم یک ...

نمیخره دیگه مادرش پرش کرده حالم خیلی خرابه بخدا دارم با اشک مینویسم تا الانم به زور تحمل میکردم این زندگی نکبت بارو با لیسانس تو خونه ام در به در دنبال کار.بیشتر دنبال کار تو خونه بودم

منم رانندگی دوس دارم هجده سالم بود گواهینامه گرفتم ولی با این گرونی وخرجا که نمیتونی سوار ماشین شوهر بشی خراب شه تصادف کنی بدبختیه مرداشم دیگه ماشینو بزور میارن بیرون خرج نگهداری ماشین بالاس 

الانم نشستم رانندگییادم رفته با دوتا بچم که دیگه نمیشه راننده شد

میگذره عزیزم، سخته ولی زندگی خوبیش اینه که درداشم میگذره

من ۶ ماه پیش تقریبا کور شدم الان خوبم  خیلی ترسیدم،تمام پولمون برای معالجم رفت ولی للان دیگه قدر این لحظه رو که دارم تایپ میکنم میدونم

برای آرامشت دعا کن، آرامش فقط با دعای منظم و با برنامه به زندگی آدم میاد

دوست گلم بهت حق میدم الان 90 درصد مردم روحیه شما رو دارن . هرچی بیشتر به خودت تلقین کنی بدتره . ببین دوست گلم شده به زور خودتو با کارای خونت مشغول کن شاید رهایی پیدا کنی از این حس . منم مثل توام حال و حوصله نفس کشیدن ندارم . با این تفاوت که هم خونه داریم هم ماشین داریم هم خداروشکر کار و پول اما...... من یه پسر 5 ساله دارم که عاشقشم 2 ساله مبتلا به اندومتریوز شدم که لگن و تخمدان و مثانه و روده و کلیمو درگیر کرده همه چیو بهم چسبونده . داره پیشرفت میکنه درد امونمو بریده مرفینم روم جواب نمیده. هیچکس حاضر نیست عملم کنه میگن خطرناکه زمینه ساز عفونت میشه . هیچ جای دنیا برای بیماریم در دارویی هست نه درمانی . گفتن برو باردار شو که از شدت بیماریت کم بشه افسوس که نازا شده بودم بخاطر اندومتریوز همچنان از شدت درد چنگ به زمین میزدم  . بعد از 2 سال بصورت معجزه باردار شدم اما 4 ماه رنج حاملگی کشیدم و قلب بچم واستاد با دستای خودم بردمش قبرستون . حالا من موندم و داغ جگرگوشم و پیشرفت اندومتریوز و یه بچه که داره اشکا و ناله های مادرشو میبینه. ناشکری نکن دوست گلم گاهی بین داشته ها و نداشته های ادما یه فرق مهم وجود داره من حاضر بودم الان جای تو کهنه بکشم ولی نی نیم زنده بود حاضر بودم بی ماشین بودم ولی این دردای طلقت فرسا رو نداشتم فقط میدونم بیماریم داره پیشرفت میکنه نمیدونم تاکی مهمون عزیزامم فقط و فقط بخاطر این چیزا دلت نگیره دوست گلم 

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 
نمیخره دیگه مادرش پرش کرده حالم خیلی خرابه بخدا دارم با اشک مینویسم تا الانم به زور تحمل میکردم این ...

من فوق لیسانس دارم اونم ده سال قبل گرفتم ولی به جای کار بیرون ترجیح دادم ازدواج کنم وبعدم بچه و...دیگه پاک زن تو خونه شدم

اگه وقت داری یه تایمی مشخص کنید تنها یا با همسرتون برید پارک هر شب یا هر روز صبح زود هم ورزش کنید هم هوای تازه استشمام میکنید رو روحیه تون هم اثر داره برای خودتون تو هفته تفریحی ترتیب بدین مثلا یکی از خاله های من هر هفته تو یه روز مشخص میرن سینما. راستی از کلاس های عمومی و رایگان بهزیستی هم میتونید کمک بگیرید این کلاس ها توی همه ی شهرها برگزار میشه مامان من گهگاهی شرکت میکنه همه میتونن ازادانه برن و اکثرا خانوم هستن راهنمایی میکنن درمورد افسردگی اعتیاد خیانت مشکلات بچه ها کمبود اعتماد به نفس خلاصه اینکه خیلی خوبه از بهزیستی شهرتون مکان برگزاری جلسه رو بپرسید و شرکت کنید هم با افراد مثل خودتون اشنا میشید هم مشاوره رایگان میگیرید

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
نمیخره دیگه مادرش پرش کرده حالم خیلی خرابه بخدا دارم با اشک مینویسم تا الانم به زور تحمل میکردم این ...

من با مدرک دکتری دو سال پیش تو خونه غذا درست میکردم تو کانالا میفروختم دوست گلم دیگه الان مدرکم ارزشی نداره مثل ریاللل

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 

منم دنبال کار در خونه ام بخاطر اینکه بچه م کوچیکه نمیخوام مهد بزارمش

ای بابا  این مادرشوهرام که ولکن نیستن

ازش پول بگیر مدریت خرج و دخل خونه رو خودت داشته باش پوشکم بخر 

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست