2777
2789
عنوان

کی میگه آه مظلوم نمیگیره ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2110 بازدید | 41 پست
بنظرم یکبار باید به روش بیاری که فلانی این چوب کاراتِ 

آدم مسنی هست به احترامش حرفی نمیزنم چون نیدونم حسوده

⚘به بهشت نمیرم اگر 🍁مادرم🍁 آنجا نباشد⚘💞شادی روح همه ی مادران درگذشته صلوات...!💞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه ها مادر شوهر من برنامه داشت هر ۲ هفته یه بارور میومد خونه ما و شب هم میمونند،جاتون خالی چند وعده باید غذا میپختم میزاشتم جلوش همش هم فصولی،شب هم باید پیش پسرش میخوابید🤣

افتاد تو خیابون دستش از ۲ جا شکست الان هیچ جا نمیتونه بره

آخه دخترشوگذاشته بودکه شوهرم بگیرتش نگرفته بودش ازاون میسوخت وچون مابچه نداریم هرجامیشینه میگه فلانی ...

همین الان از خدا میخوام به وقتش دامنتو سبز کنه عزیزم👐👐

دلم هوای خودم را کرده است، این روزها بیشتر از هر زمانی دوست دارم خودم باشم،دیگر نه حرص بدست آوردن دارم و نه هراس از دست دادن را، هر کس مرا میخواهد بخاطر خودم بخواهد، دلم هوای خودم را کرده ..

منم که سپردم بخدا فقط منتظرم اگه خدای بزرگ و متعال بهم وقت زندگی توی این دنیارو بده نظاره گرشون باشم 😏😏

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 

راستی اینم بهتون بگم که دخترش که اومد تو خونمون توهین کرد یه خواستگار پرو پاقرص داشت که گویا اونم بهم خورده و اون یکی دخترش از دست شوهر بی عرضه و نامردش مجبوره بره کارگری . کار عیب نیست اما همین خواهرشوهرم رو با چشمای خودم دیدم که جلوی روی خودم داشت بدگوییم رو میکرد و همین خواهرشوهرم تا حالا خیلی طعنه و کنایه بهم زده کنایه هایی که البته عقده های زندگیش بو د

اهای تویی که مرا دور میزنی , زمین گرد است , فردا به خودم میرسی , آنگاه حال و روزت دیدنیست ....
خوش به حااااااااااااااالت که با چشمات دیدی دلم خووووووووونه خووووووووووووووووووون

شما هم میبینی صبورباش . بهت قول میدم .

اهای تویی که مرا دور میزنی , زمین گرد است , فردا به خودم میرسی , آنگاه حال و روزت دیدنیست ....
همین الان از خدا میخوام به وقتش دامنتو سبز کنه عزیزم👐👐

زنده باشی عزیزم ان شالله خداونددل همه منتظراروشادکنه

⚘به بهشت نمیرم اگر 🍁مادرم🍁 آنجا نباشد⚘💞شادی روح همه ی مادران درگذشته صلوات...!💞
میدونید که چنگیزخان مغول با آرامش تو تخت خودش مرد نه؟‌

همه اخرش میمیرن 

داشتم میومدم همینو بنویسم. کفر نمیگم ولی دیگ ایمانمو از دست دادم ک خدایی ام هس

واقعا 

امشب نواربهداشتي خريدم ٧ تومن ! خيلي ترسناكه

‏ما ایرانیها استاد حرفهای قشنگ و کارهای زشتیم :(