2777
2789
عنوان

کی میگه آه مظلوم نمیگیره ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2110 بازدید | 41 پست
من میگم من میگم آه مظلوم نمیگیره من از بهمن پارسال از یه نفر ظلم دیدم. اونم یه ظلم خیلی بزرگ. تا چ ...

صبور باش . جوری زمین بخوره که نتونه بلند بشه 

اهای تویی که مرا دور میزنی , زمین گرد است , فردا به خودم میرسی , آنگاه حال و روزت دیدنیست ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاملا درسته،من یه مدت باردار نمیشدم،یکی یه حرف خیلی بدی بهم زد و اونجا واقعا دلم شکست،من بچه دار شدم ...

دقیقا میفهمم چی میگی 

اهای تویی که مرا دور میزنی , زمین گرد است , فردا به خودم میرسی , آنگاه حال و روزت دیدنیست ....

خوش به حااااااااااااااالت که با چشمات دیدی دلم خووووووووونه خووووووووووووووووووون

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
یه نفرتوفامیل بامن خیلی مشکل داشت هرجامینشست غیبتم میکردمنم به گوشم میرسیدولی اهمیت ندادم تااینکه با ...

چه اصراریم داشته🤣🤣

دلم هوای خودم را کرده است، این روزها بیشتر از هر زمانی دوست دارم خودم باشم،دیگر نه حرص بدست آوردن دارم و نه هراس از دست دادن را، هر کس مرا میخواهد بخاطر خودم بخواهد، دلم هوای خودم را کرده ..

منم یه روز دلم از کسی گرفت بدجور دلم و شکست با رفتارش،شب شوهرش چنان براش جبران کرد که اصلا فکرشو نمی کرد.

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
یه نفرتوفامیل بامن خیلی مشکل داشت هرجامینشست غیبتم میکردمنم به گوشم میرسیدولی اهمیت ندادم تااینکه با ...

بنظرم یکبار باید به روش بیاری که فلانی این چوب کاراتِ 

من میگم من میگم آه مظلوم نمیگیره من از بهمن پارسال از یه نفر ظلم دیدم. اونم یه ظلم خیلی بزرگ. تا چ ...

منم به یه نفرهمین حسوداشتم ولی اون بالاخره چوب کارشوخورددرحالی که من اصلادیگه امیدی نداشتم

خداکنه مادرشوهرمنم جواب بدی هاشو ببینه من هیچی ازخدانمیخام جز عدالت جزحقم خیلی بهم بدی کرده 

مطمین باش 

چه اصراریم داشته🤣🤣

آخه دخترشوگذاشته بودکه شوهرم بگیرتش نگرفته بودش ازاون میسوخت وچون مابچه نداریم هرجامیشینه میگه فلانی نازاست وماشالله دخترم بعداین ازدواج کرده بچه داره

⚘به بهشت نمیرم اگر 🍁مادرم🍁 آنجا نباشد⚘💞شادی روح همه ی مادران درگذشته صلوات...!💞