2777
2789
عنوان

تجربه هاتون درمورد از پوشک‌گرفتن

197 بازدید | 19 پست

دخترم ۲۹ مهر سه سالش میشه از امروز تصمیم گرفتم از پوشک بگیرمش براش یه لگن به انتخاب خ۰ودش خریدم بردم گذاشتم دستشویی بالاسر لگنش یه پلاستیک‌پر جایزه گذاشتم که هروقت اینجا جیش یا پی پی   کنه یکی از جایزه هارو بهش بدم ولی بلزم‌تو شلوارش جیش کرده از صبح تاحالا دوبار لباسشو خیس کرده فقط یه بار اونم با اصرار من اونجا جیش کردتوروخدا کمکم کنید دست تنهام نمیدونم چی کنم دوست ندارم بهش فشار بیاد ازطرفی هم اصلا خبر نمیکنه برای جیش یا پی پی

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]

توروخدا راهنماییم‌کنید چند روز معمولا این‌پروسه طول میکشه یا هر چند دقیقه ببرمش تا خونه کمتر کثیف شه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دخترم هنوز فکر کنم ۲ سال و نیمش بود،همین حدودا

یه روز میخواستیم بریم سفر با ماشین ۱۲ ساعت راه بود

برا اولین بار بهش گفتم دیگه پوشکت نمیکنم

تو راه نیمساعت یکبار نگه میداشتیم و میبرمدمش دستشویی

۱روزه از پوشک گرفتمش

۱ رویه توالت فرنگی خوشگلم براش خریدم با کلی استیکر،تو خونه هر موقع میرفت دستشویی بهش یک استیکر جایزه میدادم

تا ندت ها اول یک قطره ادرار میکرد بعد میرفت دستشویی،انقدر اروم براش توضیح دادم که یاد گرفت

توروخدا راهنماییم‌کنید چند روز معمولا این‌پروسه طول میکشه یا هر چند دقیقه ببرمش تا خونه کمتر کثیف شه

اگه این چیزایی گ تو تاپیکم گفتم رعایت کنی و هم اینکه اون شرایطی ک باید واسه پوشک بچه ات داشته باشه کار دوروزه فقط 

چند روزش بستگی به کوچولوتون داره من بچهامو دوسالگی گرفتم خیلی طول کشید شاید چند ماه کوچولوی شما بزرگتره زودتر یاد میگیره

من دخترم یک سال وهفت ماهش بود میبردم تودسشویی یه دفه که جیش کرد من وباباش  براش دست میزدیم وتشویقش میکردیم کم  کم عادت کرد و خودش میگفت جیش دارم تامیومد ازدسشویی منتظرتشویقمون بود حتی مهمونی میرفتیم پوشکش میکردم جیش که داشت میگفت وباید میبردمش دسشویی توپوشک جیش نمیکرد فقط تشویقمون باعث شدیاد بگیره روزای اول باید مدام ازش بپرسی  که جیش نداری تایاد بگیره اگر شلوارشو خیس کرد به روی خودت نیاری و ببر تودسشویی بشور چون اگه دعوابکنی دیگه دسشویی نمیره ومدام این کارو میکنه الان دخترم دوسالشه همیشه میگه  اگه جیش داشته باشه

دخترم تنها دلیل زنگیمه عاشق لبخند روی لبشم 
من دخترم هنوز فکر کنم ۲ سال و نیمش بود،همین حدودا یه روز میخواستیم بریم سفر با ماشین ۱۲ ساعت راه بو ...

ممنونم گلم‌مرسی از راهنماییتون

اینکه خودشو خیس کنه و فرش و مبل و زندگیتو گل بارون کنه طبیعیه بنابراین حرص بیخود نخور بچه را هم دعوا ...

ممنونم گلم