2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوالم اینه فکر کنید اگه بچه دار بشید همسرتون نمیتونه ارمش خونه برای بچه تامین کنه و شخصیت ایراد گیری داشته باشه و شما قصد بچه دار شدن نداشته باشین به خاطر این اوضاع و بدونید همسرتون حتی اگه تمام تلاشتون رو بکنید 10 درصد تغییر میکنه و عوض نمیشه ...حاضرید قید بچه رو بزنید ...

گرچه من خودم واقعا معتقدم بچه اوردن تو این شرایط ابران واقعاا ظلمه ولی شما از نظر کشوری فکر کنید شرایط کشورم ایده آل باشه ول خانواده نه

کاش خوشبختی  مثل مرگ حق همه بود
سوالم اینه فکر کنید اگه بچه دار بشید همسرتون نمیتونه ارمش خونه برای بچه تامین کنه و شخصیت ایراد گیری ...

بچه نمی خوام اصلا دوست ندارم حوصله شب بیداری و پی پی بچه ندارم واقعا بدم میاد

همه چی گرون کردن الا جون آدما 
سوالم اینه فکر کنید اگه بچه دار بشید همسرتون نمیتونه ارمش خونه برای بچه تامین کنه و شخصیت ایراد گیری ...

اول اصلاحش کن خب مثلا برید مشاور این مشکلو بگین تا کم کم حل شه بعد بچه بیار

من نمیخام ولی دلیلش اختلافات زناشویی نیست

با توجه به شرایطی که الان داریم(نه فقط اقتصادی)امنیت شغلی و ... من دوست ندارم بچه دار بشم تا یه بدبخت دیگه اضافه کنم به جامعه

اگر بتونم از ایران برم میارم 

در غیراین صورت مجبورم قیدشو بزنم

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

اول اصلاحش کن خب مثلا برید مشاور این مشکلو بگین تا کم کم حل شه بعد بچه بیار

شوهرم اگه ادم منطقی بود که به مشاور اعتقاد داشت دیگه غصم چی بود؟؟؟

کاش خوشبختی  مثل مرگ حق همه بود

بازم نمیوردم اون بچه چه گناهی کرده بچه اوردن کم چیزی نیست مسئولیت میخواد آینده میخواد که اگه پدر مادرش تو هر زمینه ای اوکی نباشن نباید بیارن 

زندگی زیباست ...