2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نظرم اول این بود بچه بدرد نمیخوره 

اما الان نظرم عوض شده 

فقط برا زمان پیری 

فكر كن روزی كه پا نداریم بریم بیرون،سر كار 

همه دوستامون یا مردن یا درگیر بچه هاشونن 

ما میمونیم و تنهائی 

و خدای نكرده اگه همسر هم فوت شده باشه 

تنهای تنها 

باز بچه باشه ی امیدی داری كه لااقل یك ساعت در هفته تنها نباشی 

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
من نظرم اول این بود بچه بدرد نمیخوره  اما الان نظرم عوض شده  فقط برا زمان پیری  فك ...

عزیزم فکر نمیکنی خودخواهیه فقط برای اینکه تو پیری تنها نباشی یه موجودی که خودش شاید دلش نمیخواسته وارد این دنیا بشه رو آوردی؟؟

تو بهترین شرایطم زندگی سخته اینجا که دیگه جای خود داره

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

من نظرم اول این بود بچه بدرد نمیخوره  اما الان نظرم عوض شده  فقط برا زمان پیری  فك ...

خوب واقعا باید حدااااقل بتونید از نظر روانی بچه تو ارلمش باشه یا پدر مادر خیلی خوبی باشید از هر جهت وگرنه اون 1 ساعت در هفته امیارزه یه انسان به دنیا بیاد و تو جامعه یل خانواده مشکل داشته باشه که من تو پیری وه آخرای عمرمه تنها نباشم 

کاش خوشبختی  مثل مرگ حق همه بود
عزیزم فکر نمیکنی خودخواهیه فقط برای اینکه تو پیری تنها نباشی یه موجودی که خودش شاید دلش نمیخواسته وا ...

اگه این باشه كه پس از اول خدا بچه ها رو میداد لك لكا بیارن 

فلسفه خلقت این بوده كه از رابطه هر نر و ماده ای یه موجود بوجود بیاد

همه مثل ما فكر میكردن كلا خلقت بشر توسط خدا بی معنی بود

من مخالف اینم ك نون نداشتع باشی بخوری و بچه بیاری 

باید بتونی تامینش كنی 

با شرائط ایران یدونه كافیه 

اما هیچی، ،،خوب نیس 

ضمن اینكه ماها ازدواج میكنیم بخاطر خودمون 

بخاطر خیلی مسائل 

نفعمون نبود ك ازدواج نمیكردیم 

تنها میموندیم 

نه؟ 

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
خوب واقعا باید حدااااقل بتونید از نظر روانی بچه تو ارلمش باشه یا پدر مادر خیلی خوبی باشید از هر جهت ...

اره 

اول زندگی باید با شریكت با ارامش باشه 

اگه این باشه كه پس از اول خدا بچه ها رو میداد لك لكا بیارن  فلسفه خلقت این بوده كه از رابطه هر ...

تنها موندن خیلیییی متفاوته و در ضمن من دوست ندارم خودمو ماده بدونم 

من یک انسانم و یک زن

من درک میکنم همه چیزو 

شرایط مناسب فقط شرایطی نیست که بتونم به بچم غذا برسونم چون که انسانها نیازهاشون فراتر از خوردن و پوشیدن و تولید مثله که اگر نبود هیچ فرقی با حیوانات نداشتن

من اگه خودم دائما نگران آیندم باشم این نگرانی رو به بچمم انتقال میدم

فلسفه بچه دار شدن از نظر من خیلی خیلی عاشقانست

یعنی یه موجودی که بیشتر از هرچیزی توی دنیا میخوایش و بهترین حالت رو دوست داری براش فراهم کنی

حتیییی اگر بچه ام بیارم و نخواد بیاد تا منو از تنهایی در بیاره نباید ازش دلگیر بشم چون که من برای ارضای حس خودخواهیم نیاوردمش 

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

تنها موندن خیلیییی متفاوته و در ضمن من دوست ندارم خودمو ماده بدونم  من یک انسانم و یک زن من د ...

من خودمو و شما رو ماده ندونستم 

منظورم از نر و ماده تماااممممم موجودات جهان بود 

در ضمن بخاطر همین موضوع كه بچع نمیاریم چوووون اوضاع ایران داغونه فردا و اون دنیا باید جواب پس بدیم د

ایه 97 سوره نساء رو بخون 

تا متوجه بشی 

ما باید زندگی كنیم اون طوری ك خدا گفته 

ایران اوضاعش داغونع؟ باید بریم 

نه بخاطر اوضاع داغون زیر بار ظلم و بی عدالتی بمونیم