2777
2789
عنوان

مهمان آوردن مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی بار فقط دیدمش بعدشم من از اون آدماییم که ی مهمون خودیم بیاد کلی استرس میگیرم چه برسه به غریبه

مادرشوهرت هیچی اون دوستش چه سرخوشه 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
بگو مادرجون ترسيدم با دوستت هر دو نفخ كنيد  اش و قورمه نپختم  يه مرغى بپز سر و تهش و بيا ...

میدونه من حبوباتمو خیس کرده تو یخچال دارم بخاطر همین گفته.دارم درست میکنم دیگه ولی بچم همش نق نق میکنه.خودتون بچه دارید میدونید خونه ی بچه دار تازه اونم کوچیک چقد بهم ریخته میشه مخصوصا خونه من که بچم خیلی بد قلقه میگه هیچکارنکن فقط پیش من باش

باردار نیستم 

یه سری هم خواهرشوهرم ودوتا خواهرشوهراش وشوهرا وبچه هاشون ومادرشوهرش ووپدرشوهرش البته مادرشوهرش خالش میشه قراربود برن مشهد ظهرش بیان خونه مادرشوهرم بعد خواهرشوهرم واسه خودش تصمیم گرفته خونه مامانم کولرشون خنک نمیکنه بریم خونه داداشم به شوهرم گفتن حتی یه زنگ به من نزدن میدونن من شاغلم. خواهرشوهربزرگم زنگ زده غذا چی درست کردی منم گفتم هیچ خودشون بیان درست کنن من که سرکارم.همیشه هم به شوهرم زنگ میزنن حتی یه زنگ به من نمیزنن یه حالی بپرسن به شوهرم زنگ میزنن خودشون رو دعوت میکنن انگار اون خانم خونست یا میخواد آشپزی کنه

گفتن مهمون هوس کرده.چقد من بدبختم به مادر شوهر منم فش بدید

وای واقعا که من نمیفهمم مادرشوهرتون چرا اینجورین...مادرشوهر من طبقه بالاست هر وقت بخواد بیاد ی سر بزنه باید حتما سر و صدام رو بشنوه تا بفهمه خواب نیستم بعد در حد پنج مین میاد حالمو میپرسه میره

میدونه من حبوباتمو خیس کرده تو یخچال دارم بخاطر همین گفته.دارم درست میکنم دیگه ولی بچم همش نق نق میک ...

درکت میکنم عزیزم بچه منم همینطوریه واسه خودمون بزور غذا میپزم حتی میرم دستشویی میاد پشت در گریه میکنه

دلیلش هرچی هست حسادت میکنه به بچت مراقب بچت باش پیش اونا

تازه از برج هشت مرخصیم تموم میشد ومیخواستم پیشش بزارم و برم سرکار.ولی من غلط بکنم همچین کاری بکنم.کارو میخوام چیکار.باور کن ب غریبه بیشتر اعتماد دارم تا مادرشوهرم.هیچ وقت هم جلوش کوتا نیومدم و جوابشو دادم

همش بچمو بغل نوه دختریاش ک خودشون بچه ان میداد گفتم بهش دیگه نبینم نوه هاتو با بچه من سرگرم کنیا مگه بچه من اسباب بازی اوناس

واسه سلامتی گل پسرم صلوات میفرستی😘
چون رفتارمادرشوهرت بابچت عین رفتارمادرشوهرمن بابچمه

تو چ رفتاری میکنی باهاش

من ک دیگه دیشب باهاشون دعوام شد و گفتم دیگع پامو نمیزارم خونتون

شوهرمم صب رفته خونشون دعوا😆

واسه سلامتی گل پسرم صلوات میفرستی😘