2777
2789
عنوان

مهمان آوردن مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از مادرشوهرم متنفرم

برای اولین باره تو تاپیک مادرشوهری نظر میزارم

دیشب نمیدونم چیکار کرد پسرم ک بغلش بود غش کرد از گریه

هروقت میدم بغلش گریه اش میندازه

منم بهش گفتم دیگه بغلت نمیدم بچمو.ی بارم بزار بغل مامانجونش ارامش بگیره خب

تازه برادرشوهرمم سرما خورده بود بچمو داد بغلش گف حساسیته و سرماخوردگی نیس الان از دیشب تب بچه ام پایین نمیاد بردم دکتر میگه ویروس گرفته پسر شش ماهه ام.بمیرم براش

نفری ی فوش ب مادر شوهر و برادرشوهرم بدین 😆😆

واسه سلامتی گل پسرم صلوات میفرستی😘
منم از مادرشوهرم متنفرم برای اولین باره تو تاپیک مادرشوهری نظر میزارم دیشب نمیدونم چیکار کرد پسرم ...

حیف که من جاری ندارم وگرنه فک میکردم تواونی

خدایابابت داده ونداده ات شکر
خب عزیزم دلیل نداره ک هرچی اون بگه چشم بگی ک ی استامبولی خورشت مرغی چیزی بذار بعدم بگو با بچه سختمه ...

گفتن مهمون هوس کرده.چقد من بدبختم به مادر شوهر منم فش بدید

باردار نیستم 

اگه زیاد تکرار بشه این کار ایراد داره، شاید باهات احساس صمیمیت می کنه، چه اشکالی داره، سختته از بیرون بگیر یا هر چی دوست داری بپز یه مدل غذای راحت بگو بچه م نذاشت، ولی خوشرو باش باهاش

گفتن مهمون هوس کرده.چقد من بدبختم به مادر شوهر منم فش بدید

خخخخخ مگه صاحب خونه هرچی مهمون هوس کنه درست میکنه؟

مهمون هرچی صاحب خونه درست کرد باید بخوره تشکر کنه

رستوران نیست که

منم از مادرشوهرم متنفرم برای اولین باره تو تاپیک مادرشوهری نظر میزارم دیشب نمیدونم چیکار کرد پسرم ...

😂😂😂😂😂😂من دادم 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤