نی نی الان 28زوزشه،از دیروزه بی قرار شده ،خوابش خیلی کم شده ،زیر سینه میخابه فقط تا میزارمش پایین بیدارمیشه ،بیشتر وقتام دنبال سینه میگرده ،نفخ داره اما جیشو پی پی میکنه مرتب،وزنم گرفته،نمیدونم چکار کنم ،چرا اینجوری شده ؟میگن کولیک ،ولی این گریه نمیکنه زیادخابش کمه مثلادیشب از ساعت هفت تا یک بیدار بود خاباش دو دقیقه ای بودن باز بیدار میشد
الهی من قربون نی نی بشم ......🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙
الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببخشید من تجربه ندارم .....میشه بگی طبیعی بودی یا سز
الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤