2777
2789
عنوان

چرا اخه😐

276 بازدید | 13 پست

اقا یه کاربر یه تاپیکی گذاشت منم دیدم محیط جدی نیست یه مزه پروندم اخرشم خودم به خودم گفتم با نمک

اون خانم به اصطلاح با شخصیت برگشت به من گفت بی شخصیت😂

معذرت خواهی ازش کردم هی کشش میده که تو شعور نداری و دیدم تو بقیه تاپیک ها هم تیکه میپرونی

چرا وقتی از سلامت روحی روانی برخوردار نیستن تاپیک میزنن؟نگاه به تاریخ عضویتمم نمیکنه میگه بذار عضو شی😂

چرا اگه سلامت روحی برخوردار نیستن تاپیک میزنن؟من با ملایمت جوابشو میدم اون بدتر میکنه:|

دخترِ دریا😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکشم دست اخر قفل کرد:|

بعضیا بلانسبت شما مریضن میان اینجا عقده هاشونو خالی کنن

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️
ندیدی تا حالا از این چیزا؟ اینجا بهت گیر ندن عجیبه

اینجاش عجیب بود میگف تیکه پرونیاتو و اینارو تو تاپیک ها دیگه دیدم،دوتا گزارش بخوری ادب میشی😳😳😳😳😂😂😂😂😂😂😂😂😂

دخترِ دریا😎

منو ببخشید که نظر میدم اما واقعا اومدن هرازگاهی اینجا به اندازه ی چندسال خوندن مقاله ها و تحقیق های جامعه شناسی و رفتار شناسی مفیده بوده برا من یکی به لطف مجازی بودنش و اینکه آدماسوای جنسیتشون چون شاهدیم که گفتگو و خرد و هم صحبتی کاملا سوای از جنسیت، تو یه سری رفتارا و البته تو اصلی ترین رفتارها  که نشون دهنده ی هویت هر شخصیست خود خودشونن خوشبختانه، جای تعجب نداره که چرا تو همچین وضعیتی گیر کردیم و روز به روز داریم به نکبت بیشتری فرو می ریم.... ماها هنوز حرف زدن و بحث کردن رو یاد نگرفتیم تاب شنیدن نظر مخالف رو نداریم در کسری از ثانیه قرمز می شیم تا می تونیم توهین می کنیم و فقط میخوایم برنده باشیم، فقط سعی می کنیم مثل خودمون رو پیدا کنیم تا راحت بشیم هیچ موقع ما جمع نبودیم گروه گروه هرکی یه گوشه جمع شده، غیر مذهبی بلد نیست بحث کنه مذهبی بلد نیست بحث کنه به یکی میگیم عقب مونده، روشن فکر شده واژه ای برای تمسخر، نمی دونم ولی ماها هممون یه پدیده و ملت تکرار نشدنی و دست نیافتنی هستیم و ثبت میشیم تاریخ.

مَرد هستم، همین...                                                                                                                              پرسیدند ادب از که آموختی؟ گفت: از کاربران نی نی سایت.