2777
2789
عنوان

نظرتون چیه

179 بازدید | 16 پست

سلام شبتون بخیر..خانومامن اولین باره میرم مشهد

متاسفانه ماشینمون خراب شد..برای توی راه خیلی چیزامحیاکردیم حتی گازوکتری خیلی کوچولوگرفته بودیم اسمشونونمیدونم متاسفانه

خیلی ذوق راهشوداشتم ک بریم شمال وبگردیم بین راه و.....

حالاک خراب شده شوهرم میگه باهواپیمابریم

امامن دلم میخوادباماشین شخصی بریم ک متاسفانه..

بنظرتون قبول کنم؟؟واااااقعاناراحتم خیلی دوس داشتم شخصی بریم ولذت ببریم😞

نظرتون چیه..اینم درنظرداشته باشین اولین باریه ک میرم

و ازطرف سازمان20تا24هست

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی

اگه راهي نيس با هواپيما بيا حيفه خب از دست بدي 

انشالله سفر بعدي اونارو مصرف ميكني

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چاره ديگه اي نداري

ان شاالله دفعه بعد اونطور ك دلت ميخواد، ميري

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

حالا که امام رضا طلبیده برو خوش بگذره عزیزم، ان شالله دفعه ی بعدی

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
اگه راهي نيس با هواپيما بيا حيفه خب از دست بدي  انشالله سفر بعدي اونارو مصرف ميكني

ان شاءالله ولی کو تا سفربعدی😞

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی
من که با هواپیما دوس دارم برم ماشین چیه اخه ادم له و داغون میشه تا برسه اونجا

دوست داشتم از راه لذت ببرم

اره خيلي خوبه ما هميشه با ماشين ميرفتيم ماه پيش با هواپيما رفتيم خيلي خوب بود راحت رفتيم و اومدي ...

اخه من بار اولمه ذووووق داشتم

من یه بار بچه بودم با خانوادم رفتیم مشهد با قطار یکی از بهترین خاطراتمه با قطار خیلی بهم خوش گذش😊

ان شاءالله همیشه شادباشی

با ماشین که خیلی  بیشتر  خوش میگذره

ارررره😭😭 ماشینمون خرااااابه بهتره بگم نابودشده