2777
2789
عنوان

مدل لیفت و لمینت مژه میخوام

230 بازدید | 4 پست

سلام دوستای عزیز توی منطقه ۱۶ یعنی نازی آباد واسه نمونه کارم چند تا مدل واسه لیفت و لمینت و کراتین مژه میخوام ، موادم سفارشیه و کاملا ارجینال که مژه های طبیعی رو که حالت ندارن هم فر میکنم هم با مواد کراتینه تقویت میکنم هم رنگ مخصوص مژه میکنم. 

قیمتشم فقط ۶۰ تومن ،پول مواد. 

از لحاظ مواد با کیفیت مطمئن باشید 

اما کسایی که به آرایش چشم حساسن و چشاشون قرمز میشه و پر اشک میشه و یا کلا به رنگ مو حساسن و یا در ۶ ماه گذشته عمل چشم کردن مجاز نیستند.

خیلی ممنووووون😍😍😍😍😍

هنر معشوقه ایست که در آخر با دیگران تقسیم میشود.
لیفت و لمینیت مژه رو چکار میکنه دقیقا؟ موندگاریش چقدره؟

سلام بله عزیزم حتمااا با کمال میل 

لیفت همون فر مژه و حالت دار کردن مژه هست 

که برای کساییکه مداوم فرمژه استفاده میکنن بهتره ،از آسیب فرمژه دور میمونه مژه ها.

و یه مرحله هم کراتینه میشه مژه ها که خیلی خوبه تقویتی واسه کل مژه و مخصوصا برای کساییکه اکستنشن میکنن خیلی خوبه 

به شرطی که با مداوم اکستنشن کردنشون ریزش مژه نگرفته باشن .

لمینت همون رنگ مژه هست . 

اگه عمل چشم کردید یا خدایی نکرده عفونت چشمی دارید یا چشاتون به آرایش چشم حساسه جوری که اشک و سوزش پیدا میکنید این روش ها چه لیفت چه اکستنشن با اینکه مواد کاملا مرغوبن اصلا توصیه نمیشه و ریسکه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بله عزیزم حتمااا با کمال میل  لیفت همون فر مژه و حالت دار کردن مژه هست  که برای کسا ...

ممنونم مهربون

چقد کامل توضیح دادی

من عمل لازک انجام دادم. یعنی بهتره که انجام ندم؟

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
ممنونم مهربون چقد کامل توضیح دادی من عمل لازک انجام دادم. یعنی بهتره که انجام ندم؟

خواهش میکنم عزیرم.اررره عزیزم تا ۶ ماه نباید انجام بدی.