2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عزیزم مگه خیلی سخته 

عزیزم نمیخوام بترسونمت

ولی من هردردی رو بگی کشیدمه از دیسک کمر گرفته تا میگرن و .....ولی دردی که هیچ وقت از ذهنم نمیره دردیه که موقع درآوردن آی یو دی تحمل کردم اونم بخاطر یه مامای احمق که نخ آی یو دی رو کشید و نخش رو برید

کاش نی نی سایتم دکمه بلاک داشت😍😍
تو دستشویی داشتم می دیدم پری تموم شده یا نه دیدم به چیزی آمد بیرون نگاه که کردم دیدم نخ ای یو دیه&nb ...

منم آی یودی دارم یه ساله شما چن وقته گذاشتین

گروه بنفش💜وزن شروع ۹۲ وزن هدف اول 87>82>78>74>72>70>وزن نهایی۶۸💪تاریخ شروع ۲۵دی من خیلی قوی هستم و میشه حتما
میگن چون نخش کنده شده بیهوش میکنن بعد در میارن یک شب هم بستری میشی 

واسه من بدون بیهوشی وحتی بدون بی حسی بود تو مطب انجام دادم فقط قبلش بهم گفت که قرص مسکن بخور دردت کمتر بشه ولی نشد لامصب

البته ناگفته نماند من یکم دهانه رحمم تنگه وواسه گذاشتن آی یودی هم اذیت شدم و یه چیزی هم دکتره میگفت نمیدونم اسمش چی بود گفت یه نوع واکنش شدید داره بدنت که زود خودشو سفت میکنه

من نمیدونستم ولی شما یادت باشه نوار بهداشتی ببر با خودت چون خونریزی داره تا جندروز

کاش نی نی سایتم دکمه بلاک داشت😍😍