دوستان من اوندفعه هم تایپک زدم در این باره که شوهرم زیاد قهرمیکنه و من هم تصمیم گرفتم ایندفعه دیگه محلش نذارم.از اون روز حدود ۴ ۵ روز میگذره ولی اونم نیومده سمتم اصلا باهام حرف نمیزنه و انقدر منو ندیده میگیره که منم بهش سرد شدم و واقعا حوصلشو ندارم اصلا نه بداخلاقی میکنمو نه غر میزنم باهاش حرف هم نمیزنم.فقط چندروز پیش صبح که داشت میرفت سرکار من تو حالت خوابو بیدار بودم متوجه شدم پامو بوسیده وقتی داشته میرفته یا نصفه شب متوجه میشم که بغلم میکنه اما اینطوری اصلا محلم نمیذاره.بچها چکارکنم؟حس میکنم اصلا دوستم نداره شما جام بودین چکار میکردین؟
زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤
من کلا شوهرم قهر کنه تا ده روزم محل نمیذارم تا خودش بیاد
ولی چون مهربونه خیلی روز دوم تسلیم میشه میاد اشتی حتی اگه مقصر من بودم
سابقه نداسته بیشتر از ۲ روز قهر
زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤
مثل شوهر آشغال من نیست که ۳ روزه باهام قهره کمر درد دارم نمیتونم راه برم دیشب از درد تا صبح نخوابیدم یبار نپرسیده چه مرگته
پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت پسر یعنی تکیه گاه مادر پسر یعنی امید آینده پدر پسر یعنی ولی عهد خونه من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
همسر منم اینطوره کافیه یکم صدام بره بالا.قهرمیکنه..اگه ب اون باشه ک ماها طول میکشه قهرمون.اوایل ازدواج منم لج میکردم ولی الان همون روز اول خودم پا پیش میزارم هرچقدرهم ک ناراحت باشم..نمی ارزه شب از ناراحتی خوابم نبره..دق میکنم
میرسد روزی که بی هم میشویم..یک به یک از جمع هم کم میشویم..میرسد روزی که ما درخاطرات..موجب خندیدن و غم میشویم..گاه گاهی یاد ما کن ای رفیق..میرسد روزی که بی هم میشویم