2777
2789

سلام.من‌ تصمیم به باردار شدن دارم.میخوام بدونم بجز اقدامات پزشکی برای آمادگی بدنی،از لحاظ دیگه کارهای دیگه ای لازم هست انجام بدم؟منظورم از رژیم غدایی و چیزهای دیگه.یعنی کارهایی که باعث تقویت و آمادگی بیشتر بدنم بشه.

آخه چندماهی هست که دیگه جلوگیری نمیکنم

سلام عزیزم.قرص فولیک اسیدروزی یدونه باید بخورید کمبود اهن نباید داشته باشید اگه دارین قرصن اهن شبی یکی.ویتامین ای۱۰۰ شبی یدونه .ویتامین دی یه بسته هر دونه به فاصله ۱۰ روز.میتونی پودر Q10 هم بخری و استفاده کنی ویتامینه و به باردهری کمک میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب تنام سوالات توی کتاب ریحانه بهداشتیه حتنا حتنا حتما بخووون

کتاب چی؟

کجا گیر میاد؟

موقهیتشو ندارم برم دنبالش بگردم.مامانهایی که این اطلاعات رو دارید بهم بدید ممنون میشم

کتاب چی؟ کجا گیر میاد؟ موقهیتشو ندارم برم دنبالش بگردم.مامانهایی که این اطلاعات رو دارید بهم بدید ...

عزیزم خ زیاده تو خیابون 

اینم بهت بگم ب عنوان ی مادر ک ی بارداری و بچه عالی داشتم توصیه میکنم هیج گونه قرصی نخوری فقط مودطبیعی

سلام عزیزم.قرص فولیک اسیدروزی یدونه باید بخورید کمبود اهن نباید داشته باشید اگه دارین قرصن اهن شبی ی ...

ویتامین d ماهی یه بار و قرص فولیک اسید شبی یه دونه میخورم.چیز دیگه ای هم لازمه؟

عزیزم خ زیاده تو خیابون  اینم بهت بگم ب عنوان ی مادر ک ی بارداری و بچه عالی داشتم توصیه میکنم ...

قرص نخورم؟یعنی تقویتی و ویتامین نخورم؟

آخه من یه مشکلی هم ندارم.من پریود نمیشم مشکل ارثیه.برای همین کمبود آهن هم دارم

ویتامین d ماهی یه بار و قرص فولیک اسید شبی یه دونه میخورم.چیز دیگه ای هم لازمه؟

همونایز که گفتم دیگه.ویتامین ای هم خوبه.چیزایی نیست که صرر داشته باشه.من دکترم شبی یدونه فولیک اسید و ای بم داد و پودر Q10

قرص نخورم؟یعنی تقویتی و ویتامین نخورم؟ آخه من یه مشکلی هم ندارم.من پریود نمیشم مشکل ارثیه.برای همین ...

خب شما که پری نمیشی و نامنطمی بعد ۳ماه اقدام اگر باردار نشدی حتما تحت نطر یه متخصص باش

همونایز که گفتم دیگه.ویتامین ای هم خوبه.چیزایی نیست که صرر داشته باشه.من دکترم شبی یدونه فولیک اسید ...

یعنی هرشب این ۳تارو میخورید؟

مطمعنید ضرر نداره؟

شما خودتونم اقدام به بارداری دارید؟

خب شما که پری نمیشی و نامنطمی بعد ۳ماه اقدام اگر باردار نشدی حتما تحت نطر یه متخصص باش

و حتما اهن بخور چون اگر باردار بشی و فقر اهن داشته باشی تا ۳ماه اول نمیتونی اهن مصرف کنی و اذیت میشی خیلی

راستش من کلا پریود نمیشم.توی چندسال اخیر چندین بار که دکتر رفتم با قرص و دارو پریود شدم.ولی دیگه ولش کردم.انقد که برام عادی شده و از بچگی تر درگیرش بودم حتی یادم نمونده دقیقا مشکلم چیه  فکر کنم مشکل تخمدون دارم.ولی خوب از اونجایی 

که اگه خدا بخواد هرچیزی ممکن میشه،نخواستم اولش با اقدام پزشکی شروع کنم.گفتم فعلا که فرصت داریم‌یه ساله ازدواج کردیم.جلوگیزی نمیکنم تاهرموقع خواست خدا بود.ان شاالله توی این مدت بتونم باردار شم.اگر نشدم اونموقع دیگه اقدام پزشکی میکنم.ولی ب ام دعا کنید خدا معجزه کنه و به صورت طبیعی و البته معجزه وار بتونم باردار بشم و خانوادم رو خوشحال کنم.برای خدا که هیج چیز نشد نداره  

قبل بارداری ازمایش کامل قبل بارداریو حتتتتتما برو یعنی حتما اااااااااا همین همین

آزمایش قبل از بارداری رو انجام دادم. ولی چیزای خاصی نبود بجز آزمایش قند و چرب و چندتا جیز معمولی دیگه.آزمایش دیگه ای لازم هست؟