2777
2789
عنوان

جواب پدر شوهرمو چی بدم خدایی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 51 پست

عزیزم بهتر افکارتو درست کنی 

کلا انگار نسبت به همه عاااااالم مشکوکی 

بدبین نباش 

خدا به داد خونواده ی شوهرت برسه همه چاااااااااق ما مانکن خخخخخخخخخ

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
عزیزم بهتر افکارتو درست کنی  کلا انگار نسبت به همه عاااااالم مشکوکی  بدبین نباش  خ ...

شما برو دعا بخون ترامپ بمیره بلکه یکی بگیردت بعد در مورد بقیه نظر بده ... شعورت در همین حده نمیشه باهات حرف زد ... دیدی ک همه هم تو شوک حرفات بودن و دیدی خیلی عجیبی تاپیکو قفل کردی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی روز دو تا شلوار از رو هم پوشیده بودم سرد بود هوا😆 بازم گفت چقدر لاغرهههه جلوی شوهرم😳 انقدر خجالت ...

میگفتی مگه چش نداشتی 

میخواستی پسرت نیاد 

یا میگفتی شوهرم  اینجوری دوست داره.

ولی احساس میکنم با نمکی😄

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
میگفتی مگه چش نداشتی  میخواستی پسرت نیاد  یا میگفتی شوهرم  اینجوری دوست داره. ولی ...

قبل از محرم عروسی دعوت بودیم ما مسافرت بودیم نتونستیم بریم تو عروسی یکی به مادرشوهرم اینا گفته فلانی چقدر خوش هیکله (یه خانمه بوده تو عروسی خوش هیکل بوده)

مادر شوهرم و دختراش میگن عروس ما خیلی از این مانکن تره😁

اینو خواهرشوهرم برام تعریف کرد

حالا مادر شوهرم جلوی خودم میگه نه نه تو لاغری و همش غر میزنه😉

واقعا هم شوهرم دوست داره.. الان باردارم میگه چاق نشیااا😑

ممنون عزیزم نظر لطفت هستش ☺️☺️

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
قبل از محرم عروسی دعوت بودیم ما مسافرت بودیم نتونستیم بریم تو عروسی یکی به مادرشوهرم اینا گفته فلانی ...

واقعا فازش چی بوده 

مگه چیزی ازش کم میشه جلو خودت بگه 

ولی خواهر شوهرت خیلی خوب بوده  گفته 

خوش به حالت اضافه وزن نداری 😥

عزیزم همسرت مهمه که اون  شما رو اینطوری میپسنده 

خوشبخت بشی دوستم 😍😍😍😍😍😍😘

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
واقعا فازش چی بوده  مگه چیزی ازش کم میشه جلو خودت بگه  ولی خواهر شوهرت خیلی خوب بوده &nb ...

گاهی وقتا میگه بهتر سنگین نیستی ولی تعریف کنه و اینا نه😉 بله با خواهرشوهرم هم سنیم😍

ممنون عزیزم

انشالله شما هم خوشبخت بشی عزیز دلم❤️🌺

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
گاهی وقتا میگه بهتر سنگین نیستی ولی تعریف کنه و اینا نه😉 بله با خواهرشوهرم هم سنیم😍 ممنون عزیزم ...

قوربونت عزیزم😍😍😘😘