2777
2789
عنوان

جواب پدر شوهرمو چی بدم خدایی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 51 پست
بگو شوهرم این هیکل را دوست داشت ک من را پسندیده اگر چاق دوس داشت یکی مثل خواهر اش را میگرفت

اخه دقیقا هم همینه ... از اینم حرصشون میگیره هرجا مییریم میگن چقدر خوش هیکلی و خوش بحالت چاق نمیشی و ... ب اینا خیلی فشار میاد انگار  

حرص نخور اونا حسادت میکنن😉 لاغری مده قشنگه😁 من ک راضیم همسرمم میگه اگه چاق بودی اصلا دوست نداشتم ...

منم خیلی راضیم و خوشحال . هرجا هم میرم همه تعریف میکنن واسه همینم حرصی شدن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=68510990]منم خیلی راضیم و خوشحال . هرجا هم میرم همه تعریف میکنن واسه همینم حرصی شدن [/

میفهمم عیب نداره ی گوشت در باشه ی گوشت دروازه☺️☺️

چاق نشو به هیچ عنوان چون بعد از عروسی ناخودآگاه وزن میگیری😘

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
[QUOTE=68510990]منم خیلی راضیم و خوشحال . هرجا هم میرم همه تعریف میکنن واسه همینم حرصی شدن [/ ...

ن کلا ژنمون چاق نمیشیم ... 

عقد هستم ولی دختر نیستم یعنی دیگه امکان چاقیم هم صفره   

ن کلا ژنمون چاق نمیشیم ...  عقد هستم ولی دختر نیستم یعنی دیگه امکان چاقیم هم صفره   &nbs ...

خداروووشکر

😂😂 عالیه عزیزم خوشبخت باشین

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
هیچی با لبخند بگو وای نه اقا جون، خدا نکنه چاق بشم

همینو بگو😂👌🏻

ميشه لطفا براي شادي روح پدر بزرگ و مادر بزرگم صلوات بفرستيد؟؟😔همش٣يا٤ثانيه وقتتون رو ميگيره🖤
منم همین مشکلو داشتم اولین باری ک مادرشوهرم دیدم گفت باید چاق بشی خیلی لاغری فک کن تو اولین برخورد😁 ...

منم ب شوهرم گفتم ولی ن ک بگم بهشون بگو ... ولی تصمیم گرفتم ایندفه بهش بگم اگه جواب ندی خودم جوابشونو میدم

ولی خداییش خیلی زشته پدرشوهر آدم بهش بگه غذا بخور چاق بشی.خاله زنک بازیه اصلا😐😐😐😐

خیلی حسودن خانوادگی ... یعنی من ی روسری 5تومنی بخرم خودشونو میکشن ، هرچی میخرم مادرشوهرم میگه ن اینا ب درد نمیخوره و فلان و ...

شوهرمم متوجه رفتارشون شده و یوقتایی خیلی ناراحت هم میشه از این چیزاشون 

منم به شوهرم نگفتم بگه بهشون.چون میخواست اوضاع وخیم نشه بصورت خود جوش تذکر داد.الان راحتم دیگه

ب نظرتون شوهرم بگم بهشون بگه بهتره یا خودم تا گفتن جواب بدم؟ 

وای خانواده شوهر من هم همه چاقن من لاغر و خوش اندامم نمیتونن لاغر کنن هی میشینن میگن ما آدم لاغر خوش ...

وای چقدرم ضایعن آخه ، مثل خانواده شوهر من ک جلوی خودم شام نمیخورن و ناهار 2قاشق باز پررو پررو میگن چاق خوبه