2777
2789

دخالت هرکسی

تو ساعات خواب و بیداریش

تغذیه و خورد و خوراکش

آموزش و خرید اسباب بازیش

تربیتش

پوشاکش

ارتباطش با پدر و مادر و اطرافیان

...

چطور به دیگران اجازه ندیم مداخله کنن و اوقات پدر و مادر و بچه رو تلخ کنن؟

چطور به دیگران محترمانه بفهمونیم خیر و صلاح بچه رو بیش از هر کسی میخوایم؟ جوری که تا حد امکان رنجشی پیش نیاد!

وقتی با مطالعه و آگاهانه داریم با فرزندمون برخورد میکنیم چطور جلوی افکار قدیمی و منسوخ شده‌ی اطرافیان بایستیم؟

بحث فقط بزرگ کردن بچه نیست

درست و اصولی بزرگ شدنش مسئله‌ست

لطفاً راهکارها و شیوه‌ی خودتون رو برام بنویسید، پسرم که خوابید میام میخونم. 

ممنونم💮

پ.ن: لطفاً پستی با عنوان «خب دیگران بچه رو دوست دارن» و «خوبیش رو میخوان» و از این قبیل نذارید. فقط راهکار عملی 🙏

عاشقتونم که وقت میذارین واسم😘😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک گوشدر یک.گوش دروازه ...با لبخندی ملیح و گفتن اینکه بله شما درست میگید ولی کار خودتونو کردن...طفره رفتن از هر نوع بحث چه منطقی چه غیر منطقی

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

هر چی میگن بگو باشه بعد کار خودتو بکن 

من نفهمیدم بچه چند ساله منظورته

من نوزاد دارم 

تو هرچیزش دخالت میکنن مخصوصا اوایل اعصابم نمیکشه هرلباسی بپوشونم یه گیری باید بده مادر شوهرم هرجا بذارم بچه رو بخوابه باید بگه اون یکی سمت بذار اخرش نفهمیدم دقیقا کجا بذارم بچه ام رو خونه اونا 

منم دقیقا همین مشکل رو دارم،مثلا من ب بچه غذا میدم،بعد مادر شوهرمم میاد بهش غذا میده،میگم غذا خورده میگه ن این بچه گرسنه،ببین الان ی بشقاب غذا بش میدم.

ما شهرستانی هستیم،من وخانوادم فارسی حرف میزنیم.مادرشوهرم ب زبون محلی،حالا از لج با من میاد زبون محلی ب بچه یاد میده،میگه من خوشم نمیاد نوه ام قرتی باشه،فقط بچم گناه داره،کلا گیج شده،نمیدونه چی ب چیه،ب حرف کی باید گوش بده،

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

یکبار برای همیشه بزن تو برجکشون

من اوایل ک دخترم بدنیا اومده بود مادر شوهرم میگفت چرا زبونش سفیده باید بهش تلنجبین و کوفت و زهر مار بدیم هرچی من مخل نگذاشتم باز میگفت حتی یاد داده بود ک بقیه هم بگن

خواهر شوهر برادر شوهر بچه خواهر شوهر و همه و همه شون هی تکرار میکردن

منم یه سری گفتم من آشغال ب بچه ام نمیدم

اگر چه دخالت ها تموم نشد اما ب نصف کاهش یافت😅

انسانم آرزوست
هر چی میگن بگو باشه بعد کار خودتو بکن  من نفهمیدم بچه چند ساله منظورته من نوزاد دارم  ت ...

مبارکه😍

پسر من ۱۴ ماهشه.

از زمان نوزادیش خیلی اذیت شدم سر بکن نکن ها و نسخه پیچیدن های دیگران ، که همچنان ادامه داره فقط شکلش عوض شده 😑

منم دقیقا همین مشکل رو دارم،مثلا من ب بچه غذا میدم،بعد مادر شوهرمم میاد بهش غذا میده،میگم غذا خورده ...

طفلک

حتماً رفت و آمدتون هم زیاده

بچه ها این وسط بیشترین آسیب رو میبینن متاسفانه

من ک گاهی کلافه میشم،واقعابچم دو تربیتی شده،نزدیک دو سالشه،اما حرف شنوی از من نداره،حس میکنم مادرشوهرم میخاد ک دخترم ب من وابسته نباشه،بچسبه ب اون،برای هر کس بچه عزیزترین کسه،اما اون با این رفتاراش داره از من دورش میکنه،البته وقتی هم ک تازه ازدواج کردیم همین کارو با شوهرم کرد،و از من دورش کرد،حالا نوبت دخترمه،لطفا برام دعا کنید ک زود تر بتونیم خونمون رو بسازیم و ی کم مستقل شیم

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
طفلک حتماً رفت و آمدتون هم زیاده بچه ها این وسط بیشترین آسیب رو میبینن متاسفانه

رفت امد چیه،توی خونه زندگی میکنیم😞

مبارکه😍 پسر من ۱۴ ماهشه. از زمان نوزادیش خیلی اذیت شدم سر بکن نکن ها و نسخه پیچیدن های دیگران ، ک ...

خخخخخ 

من بچه ام گرسنه باشه خوابش هم بیاد مادرشوهرم میگه قولنج شده بچه رو میگیره دست وپاشو میکشه 

واقعا بعضی جاها هم نمیشه چیزی گفت 

من ک گاهی کلافه میشم،واقعابچم دو تربیتی شده،نزدیک دو سالشه،اما حرف شنوی از من نداره،حس میکنم مادرشوه ...

امیدوارم هرچه سریعتر مستقل بشید و آرامش داشته باشی. دختر گلت هم بزرگتر بشه مسائلت کمتر میشه به امید خدا 😊