2777
2789
عنوان

مسافرت

166 بازدید | 16 پست

بعد مدت ها اومدم کلی هم تاپیک میزنم 

بگذریم 

خانمای که زیاد پول دار نیستند( مثل من ) آیا به مسافرت میرید ؟ اگه برید چه جوری خرج میکنید ؟ شب کجا میمونید ؟ آیا خوش میگزره ؟ 

جهانی دروغ و یه دنیا فریب و ........ 

بله مسافرت میریم  

بستگی به شهری که میریم داره اکثرا سوییت  اجاره میکنیم یا اگه هواخوب باشه  تو پارک داخل چادر میخوابیم  خیلی هم خوش میگذره 

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله مسافرت میریم   بستگی به شهری که میریم داره اکثرا سوییت  اجاره میکنیم یا اگه هواخوب با ...

ما هم بعد ۶ سال دل و زدیم رفتیم خونه خیلی گرون بود چادر زدیم خیلی هم خوش گذشت البته به جز شوهرم که دو روزه قهریم که البته چیز جدیدی نیست ما همیشه قهریم 

ما هم بعد ۶ سال دل و زدیم رفتیم خونه خیلی گرون بود چادر زدیم خیلی هم خوش گذشت البته به جز شوهرم که د ...

تواین فصل خونه خیلی گرونه  مهم دل خوشه واینکه بهتون خوش بگذره  

امیدوارم زودی آشتی کنین 

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍
البته  یه کارت فرهنگیان هم از اقوام گرفتیم بعضی وقتا مدرسه میگیریم 😁(تا حالا دوبار مدرسه گرفتی ...

من مجرد بودم از همین مسافرت ارزونا خیلی میرفتیم کلی هم خوش میگذشت فرهنگی نیستیم ولی دو شب تو مدرسه خوابیدیم خیلی حال داد  

تواین فصل خونه خیلی گرونه  مهم دل خوشه واینکه بهتون خوش بگذره   امیدوارم زودی آشتی کنین&n ...

آره واقعا دل مهمه تو این جور مسافرتا آدم گذشت و یاد میگیره 

شوهرم یه اخلاق بدی داره تا وقتی پول زیادی تو دست وبالش نباشه سفر نمیره😢😧

اما خودم خیلی دوس دارم سفرو حتی راضیم نون وپنیر بخورما ولی حال وهوام عوض شه

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
عزيزم اگه بچه كوچيك ندارين با چادر مسافرتي بريد با ماشين خودتون هم كم خرجه هم خيلي خوش ميگذره، ولي ب ...

شوهر من انقده بد اخلاقه بهشت هم باهاش بریم جهنم میکنه ولی این سری با بابام که آدم فوق العاده خوش سفری هست رفتیم خیلی خوب بود 

شوهرم یه اخلاق بدی داره تا وقتی پول زیادی تو دست وبالش نباشه سفر نمیره😢😧 اما خودم خیلی دوس دارم س ...

بعضیا اونجورین...بعضیا این جوری. 

بعضیا تو چادر هم بهشون خوش می گذره. ولی برای امثال شوهر شما کیفیت مسافرت مهمه. منم اینجوریم. اگه لازم باشه تعداد مسافرتامو کم می کنم ولی کیفیتش باید بالا باشه. مامانم برعکس منه. می گه مهم نیست کجا بمونیم و چی بخوریم و چی بخریم...فقط بریم خوش بگذرونیم.  

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
بعضیا اونجورین...بعضیا این جوری.  بعضیا تو چادر هم بهشون خوش می گذره. ولی برای امثال شوهر شما ...

اره همش میگه میریم سفر حال وهوامون عوض شه چیزایی که نخوردیم بخوریم حاهایی که نرفتیم بریم سوغاتی های اون شهرو بخریم وقتی پول زبادی نداشته باشی به چه دردی میخوره چند وقت پیش با برادرش رفتیم سفر اونا نمیخواستن برن هتل شوهر من میخواست اخر بیشتر پول هتل واسه اونارم شوهرم حساب کرد خیلی سوختما😕

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏