2777
2789

سلام دوستان عزیزم 

ممنون میشم ی صلوات مهمونم کنید

یک هفتس حالم خوب نیست و سرفه های شدید دارم و واسه نی نیم نگرانم

منم براتون صلوات میفرستم

ممنون از محبتتون

خدایا دوست دارم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرستادم براسرفه هات حتماجدی بگیرمن گاهی سرفه داشتم گاهیی .یبارفک کردم سرماخوردم رفام دکترگف سرماخوردی دارودادخوب نشدم رفت دکتردیگ گف دندت شکسته خلاصه هروزکارم بیمارستان بوداخرسرتشخیص دادن بعدازچنتادکترک بعله عفونت تمام ریه هاموگرفته وعلایمشم سرفه بود

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
فرستادم براسرفه هات حتماجدی بگیرمن گاهی سرفه داشتم گاهیی .یبارفک کردم سرماخوردم رفام دکترگف سرماخورد ...

یا ابرفض😯😯😯

خنده ی تلخ من از گریه غم انگیز تر است....کارم از گریه گذشته به آن میخندم😔💔
فرستادم براسرفه هات حتماجدی بگیرمن گاهی سرفه داشتم گاهیی .یبارفک کردم سرماخوردم رفام دکترگف سرماخورد ...

ممنون عزیزم

من خیلی سرفه میکنم مخصوصا شبها که تا صبح بیدارم از شدت سرفه 

فقطم سرفه میکنم هیچ علائم دیگه ای هم ندادم

خدایا دوست دارم  
یا ابرفض😯😯😯

اره الان حوصله نداشتم توضیح بدم توی هفته اونقدشدیدبود ک فکرمیکردن سرطان ریه دارم سی تی ک دادم بخش اعظم ریه م درگیربود 

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
ممنون عزیزم من خیلی سرفه میکنم مخصوصا شبها که تا صبح بیدارم از شدت سرفه  فقطم سرفه میکنم هیچ ...

دقیقامنم شبامخصوصاتوخواب.بلای شمادورباشه ولی حتمای پزشک حاذق برو ن مث اون ببویی ک من رفتم میگف خانم دندت شکسته عکست مشخصه واقعانمیدونم کجامدرک گرفته خواستم بگمش سیکل رو داری شکستگی دنده کجا ریه کجا!!!!!!