2777
2789
عنوان

عکس پروفایل

673 بازدید | 32 پست

خیلی تو عکس پروفایل آما دیدم نوشتند ای حسود نابود شو 

ای حسود بترک که چشم نداری منو ببینی

ولی امروز یه چیز جدید دیدم خیلی خوشم اومد گفتم به شما هم بگم 

نوشته بود 

(خدایا هرکسی که از دیدن من حسودیش میشه رو انقده خوشبختش کن که منو زندگی منو یادش بره) 

خوب بود نه ؟ 

جهانی دروغ و یه دنیا فریب و ........ 

کپشن ترلان پروانه بود

من خودم را خوب میشناسم.... می دانم کجای قلبت را نشانه رفته ام❤.... می دانم اگر یک "من" در زندگی ات کم شود، خودت هم کم میشوی.... این منم که تو را ماندگار کرده ام.... چون خودم را خوب میشناسم:) خبر از جای پای محکمم در قلبت دارم❤........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیباست اما کلا از این طرز تفکر که بعضیا فکر میکنن همه بیکار نشستن تا حسرتشون رو بخورن خوشم نمیاد.

حالا بلانسبت بعضیا هیچی ندارن ها فقط احساس میکنن همه حسودن🙄

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
زیباست اما کلا از این طرز تفکر که بعضیا فکر میکنن همه بیکار نشستن تا حسرتشون رو بخورن خوشم نمیاد. ح ...

آفرین دقیقا

به نظرم اینجور آدما دچار توهم و اعتماد به نفس کاذب هستن

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
زیباست اما کلا از این طرز تفکر که بعضیا فکر میکنن همه بیکار نشستن تا حسرتشون رو بخورن خوشم نمیاد. ح ...

البته اون عکس کلماتش زیباتر بود من دقیق یادم نبود این جوری نوشتم کلماتش جوری بود که کلی انرژی مثبت میداد 

جهانی دروغ و یه دنیا فریب و ........ 
آفرین دقیقا به نظرم اینجور آدما دچار توهم و اعتماد به نفس کاذب هستن

چه میشه کرد بذار خوش باشن😀

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

دعایِ قشنگیه ولی استفاده برای پروفایل فقط نشون دهنده یه شخص ضعیفه که کلی حرص میخوره و اینو گذاشته که بگه من اهمیت نمیدم در صورتیکه کاملا برعکسه

ادمیکه بی تفاوت باشه این دعارو تو خلوتش میکنه و اهمیتی به دیگران نمیده

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...!