2777
2789
عنوان

شوهر بی لیاقت

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 38 پست

خیلی جالبه حالا همسر من به شدت لمسی هست دوسداره موقع خواب بغلش کنم پشتشو بخارونم نازش کنم و‌ماساژش بدم اما در کمال خودخواهی این کارا رو واسه من انجام نمیده‌ یعنی مثه ی بچه میمونه که فقط باید بهش محبت کنی. همش بهش میگم خب اونی که تو دوست داری منم دوست دارم. دو دیقه ماساژم میده خسته میشه.

واقعا ما زنا رو انگار از جنس مهربونی ساختن و اونا رو از جنس بی خیالی

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
تاپیکای قبلمو بخونی میبینی کلا بهم سرد شده

مخالف عمل بینی ات نبوده گلم؟

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگما نیم ساعت خیلیه ها من اگه شوهرم پنج دیقه نوازشم کنه میرم رو ابرا. دیگه الان عادت کردم دو دیقه بغلم میکنه خودم خوابم نمیبره دستشو میزنم کنار. احساس سنگینی میکنم. اینقد دلم میخواد بگه بیا پاهات یا کمرت رو ماساژ بدم.  

اسم  ابی رو اوردی ،زورش داشته    

مردا از مقایسه متنفرن. و‌همینطور زنا. آخه چرا باید ی خواننده که همه چیزش جلوی دوربین و‌ تصنعی هست رو بزنیم تو سر شوهرمون. الان اگه ما رو با گوگوش مقایسه کنن یا جنیفر لوپز یا هر کسی ناراحت نمیشیم؟؟؟

اونم همینطوره اما نسبت به من سرد شده خیلی وقته

شاید اینجوری فکر میکنی

ببین از ی رفتاری یا چیزی ناراحت نیس؟ مردا عادت ندارن حرفشون رو بزنن مثل ما. به جاش رو اعصابمون راه میرن و‌بی محلی میکنن. من طاقت دو دیقه بی محلی شوهرمو ندارم.

خیلی جالبه حالا همسر من به شدت لمسی هست دوسداره موقع خواب بغلش کنم پشتشو بخارونم نازش کنم و‌ماساژش ب ...

دقیقا مث ما

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
نه عزیزم مخالف نبود، موافقم نبود گفت خودت میدونی

خب شاید دلش ی چیز دیگه بوده. شاید از ی چیزی ناراحته. به نظرم ی غذایی که دوسداره امشب بذار و سر صحبت رو باهاش باز کن.

مردا از مقایسه متنفرن. و‌همینطور زنا. آخه چرا باید ی خواننده که همه چیزش جلوی دوربین و‌ تصنعی هست رو ...

من که اصن مقایسه اش نکردم من حتی نگفتم چه خوبه ابی بغلشون میکنه، اون بحث بغل کردن مال دیشب بود امروز بی ربط به من گفت عقده ای شاید فکر کرد حتما از همین کار ابی خوشم اومده

بی غیرت تر از این حرفاست.... 

پس چش بود حرفش کلا بی ربطو بی سر و تهه

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪