2777
2789

بچه ها خیلی درد دارم ۵ هفته حامله ام دکتر گفت عفونت ادراری دارم ... الان دکتر نیست تا فردا ... تو رو خدا کسی تجربه ایی از این درد داره بیاد کمکم کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلیه هام و‌رحمم خیلی درد دارن من فک می‌کنم الان پریود میشم 

نگران نباش عفونت ادراری طبیعی تو بارداری اون حس پریودی هم تا هفته 6 هست

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤

اب هندونه اينا بخور 

ماالشعير هم البته تلخ برا كليه عاليه 

يه صبح تاشب بخوري همش بري دسشويي كلي اروم ميشي 

حتي اگه حامله هم نبودي عفونت به اين زودي تموم نميشه دردش اخه بايد قرص بخوري تا عفونت بره 

پس فكر دكتر نباش 

خودتو ببند به اب و هندونه

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

عزیزم این دردا تو هفته های اول طبیعیه.منم اینطوری بودم.عفونت ادراری هم داشتم.دکتر بهم شیاف فرتیژست داد برای کنترل درد که میذارم دردم خوب میشه و از سقط هم جلوگیری میکنه برای عفونتمم دو هفته سفالکسین داده بود خوردم

الان هفته 9 هستم و کاملا خوب شدم.فقط هرازگاهی کمردرد میگیرم که اونم چون هنوز شیاف میذارم برطرف میشه.

عشق مثل جنگ می مونه...شروع کردنش راحته...تموم کردنش سخته...فراموش کردنش محاله...
عزیزم این دردا تو هفته های اول طبیعیه.منم اینطوری بودم.عفونت ادراری هم داشتم.دکتر بهم شیاف فرتیژست د ...

قربونت نازنین ک جواب دادی .. ترشح سبز داشتی من صبح داشتم الان ندارم