2777
2789

من پایان چهارماهگی بهش غذادادم....یعنی دکترش گفت که ازپایان چهارماهگی میتونی شروع کنم به غذادادن...وبافرنی شروع کردم...البته دکترش گفت که باید فرنی روبا اب درست کنم یاباشیرخودم...الانم که یک سال ونیمشه نمیتونم بگم همه نوع غذایی رومیخوره ولی خیلی هم بدغذانیست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا چی؟؟

مرغ اب پز با هویج بپز یکم برنج توش بریز لعاب بده . ابش رو بذار بخوره.  یا معجون سرلاکی درست کن مثل همون فرنی یکم بیسکوییت مادرتوش بریز پودر بادوم با یه قاشق شیرخشک اخرش اضافه کن بهش . بخاطر عطرش بچه ها بهتر میخورن تا فرنی خالی 

بهانه های دلتو بسپار به دست های خدا ....هوای غم هاتو داره خدای خوب عاشقا....
مرغ اب پز با هویج بپز یکم برنج توش بریز لعاب بده . ابش رو بذار بخوره.  یا معجون سرلاکی درست کن ...

الان شش ماهشه اشکالی نداره اینارو بدم دیگه؟؟؟

تیکرتولدیکسالگی دخترنازم هلساجونمه😍😍😗😗❤💝

٥.٥ ماهگي، اول اب دادم چون اب هم تا اون موقع نخورده بود. بعد فرني و سرلاك برنج. ديكه كم كم شروع كردم پوره هويج و سيب زميني ....خيلي يخت نگير فقط غذاهاي ممنوع تو هر سني رو بدوني و اينكه غذا رو ميكس نكن با چنگال له كن يا از سبد رد كن و هر دفعه يه كم درشت تَر باسه تيكه هاش كه بعدا عادت كنه

من ۳روزه واکسن ۶ماهگیشو زدم شروع‌کردم.ولی وقتی فرنی میخوره اوق میزنه

اوه اوا مثل دخترمن موندم چیکارکنم میترسم توسرش بمونه تااخر😢

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
خیلی نگرانم.منم میترسم بد غذابشه و لاغرشه.😢😢😔😔

من نگران لاغرشدنش نیستم چون همین الانم زیرنموداره😟.دختربزرگم الان شش سالشه ازاول بدغذابودالانم درست نشده میترسم این کوچولومم به اون بره ازغذامتنفره شیرم نمیدم بازم حاظرنیست غذابخوره اوق میزنه

من نگران لاغرشدنش نیستم چون همین الانم زیرنموداره😟.دختربزرگم الان شش سالشه ازاول بدغذابودالانم درست ...

😔😔خدابراتون حفظشون کنه.دخترتون چن ماهشه؟؟وزنش چقده؟؟

😔😔خدابراتون حفظشون کنه.دخترتون چن ماهشه؟؟وزنش چقده؟؟

خاکبرسرم دخترم چهارماه ونیمشه تازه پنج کیوئه قدشم پنجاه وهشت.وزن تولدشم سه وصدگرم بودهم قدش هم وزنش داغونه بچم رفلاکس داره توبیداری شیرنمیخوره پنج ساعت یباراونم توخواب میدم اینم ازغذانخوردنش دیگه بریدم😢

خاکبرسرم دخترم چهارماه ونیمشه تازه پنج کیوئه قدشم پنجاه وهشت.وزن تولدشم سه وصدگرم بودهم قدش هم وزنش ...

دورازجونت گلم.توروخدا انقد نگران نباش مامان مهربون.دختر منم رفلاکسیه.اماخداروشکر شیرمو خوب میخوره.براهمین زیاد وزن کم نکرده.ببرش متخصص دارو بگیر.خوب شه...