گلگلدون مدیر عضویت: 1397/04/14 تعداد پست: 944 عنوان از چند ماهگی به بچتون غذا دادید؟ | مشاهده متن کامل بحث + 10755 بازدید | 71 پست الان رشدشون چطوره؟بد غذا نیستن؟من دخترم ۵ ماهگیش تموم شده میشه بش غذا بدم؟؟ 1397/06/17 | 16:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترین عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 7232 شیر پاستوریزه؟؟ وای اشتباه تایپ کردم شیرنده شکرمنظورم بود.لبنیات وچیزایی که باشیردرست میشه تاوقتی رفلاکسشون خوب نشده نبایدبدی خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
ترین عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 7232 قطره کولیک بخصوص پدی لاکت خیلی خوبه به دخترمن اونم تاثیرنداشت قبلامیدادم خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
هلساجونم عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 2311 وای اشتباه تایپ کردم شیرنده شکرمنظورم بود.لبنیات وچیزایی که باشیردرست میشه تاوقتی رفلاکسشون خو ... میدونم عزیزم.براهمین تعجب کردم.ایندفعه ی ذره هم گلاب بریز توش.خوش طعم میشه تیکرتولدیکسالگی دخترنازم هلساجونمه😍😍😗😗❤💝
amirrezaaa عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 1111 منم خیلی گریه میکم ازدستش وقتی میبینم ازگشنگی دستش میک میزنه ولی شیرنمیخوره حالم بدمیشه .دخترمن ازدو ... منم ازدوماهگی اینجوری شدویتوکید..زینک..بی بی کر عشق باید ازته دل باشه وگرنه چشم هردفعه یکی بهترشو میبینه❤
ترین عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 7232 میدونم عزیزم.براهمین تعجب کردم.ایندفعه ی ذره هم گلاب بریز توش.خوش طعم میشه ابجی دخترمن علاوه بررفلاکس حساسیتم داره علاوه برلبنیات تخم مرغ وماهی وسویاواجیلم نه خودم میخورم نه به اون میدم بدبختیم که یکی دوتانیست😒😔 خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
ترین عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 7232 منم ازدوماهگی اینجوری شد ویتوکید..زینک..بی بی کر دخترمن الرژیم داره میترسم زینک بدم چندروزدیگه رفتم دکترازش میپرسم دکترگفت دادی یاسرخوددادی اخه شنیدم زیرشش ماه نبایدداد خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
amirrezaaa عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 1111 دخترمن الرژیم داره میترسم زینک بدم چندروزدیگه رفتم دکترازش میپرسم دکترگفت دادی یاسرخوددادی اخه شنیدم ... اتفاقا زینک عااالیه من فوق تخصص میبرم پسرمو ازوقتی زینک دادم خیلی بهترمیخوره عشق باید ازته دل باشه وگرنه چشم هردفعه یکی بهترشو میبینه❤
ترین عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 7232 اتفاقا زینک عااالیه من فوق تخصص میبرم پسرمو ازوقتی زینک دادم خیلی بهترمیخوره شماکه میگیدبازم توبیداری نمیخوره پس چیش بهترشدع؟بالاگفتیدزینک دادم بهتروزن گرفت این ماه دادیدچقدروزن گرفته بود؟ خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
amirrezaaa عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 1111 شماکه میگیدبازم توبیداری نمیخوره پس چیش بهترشدع؟بالاگفتیدزینک دادم بهتروزن گرفت این ماه دادیدچقدروزن ... این ماه دادم نزدیک یک کیلو ونیم وزن گرفتپسر من حتی اگ یک روزم شیرنمیخورد براش مهم نبود ولی ازوقتی زینک دادم توخاب میخوره عشق باید ازته دل باشه وگرنه چشم هردفعه یکی بهترشو میبینه❤
ترین عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 7232 این ماه دادم نزدیک یک کیلو ونیم وزن گرفت پسر من حتی اگ یک روزم شیرنمیخورد براش مهم نبود ولی ازوقتی ... عه قبلش توخواب نمیخوردپس چه جورمیدادی ؟ماهای قبل چقدروزن میگرفت؟ خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
هلساجونم عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 2311 ابجی دخترمن علاوه بررفلاکس حساسیتم داره علاوه برلبنیات تخم مرغ وماهی وسویاواجیلم نه خودم میخورم نه ب ... ای بابا...چراهرچی گرفتاریه ماله ما خانوماست..😔😔😔 تیکرتولدیکسالگی دخترنازم هلساجونمه😍😍😗😗❤💝
ترین عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 7232 ای بابا ...چراهرچی گرفتاریه ماله ما خانوماست..😔😔😔 اره دقیقا.من راضی بودم فقط رفلاکس داشته باشه الرژی خیلی سخته هرچی میخورم بهش نمیسازه زودمدفوعش خونی میشه صورتش اگزمامیزنه😔😖 خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ