نیلیان مدیر استارتر عضویت: 1396/12/17 تعداد پست: 153 عنوان خانوما کلافه شدم 128 بازدید | 8 پست چند وقته مشکل دارم وحل نمیشه کلافه شدم دیگه 1397/06/17 | 15:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_ثمره_ عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 26249 هر مشکلی راه حلی داره متخصص و مشاوری داره بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
oshida عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 من تا ۳یا۴روز قبل مشکل شمارو داشتمیه عالمه هم نذر کردم...هنوزم دارم نذرامو ادا میکنماما باصبر هرچیزی به موقع خودش حل میشه ان شاءالله،الان کم کم داره مشکل منم حل میشه خداروشکربعد کلی جوش زدن و غصه خوردنامیدتو از دست نده😍 دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
نیلیان مدیر استارتر عضویت: 1396/12/17 تعداد پست: 153 من تا ۳یا۴روز قبل مشکل شمارو داشتم یه عالمه هم نذر کردم...هنوزم دارم نذرامو ادا میکنم اما باصبر هر ... بخدا نذر کردم دارم ادا می کنم الان دومخا با همسرم قهرم فقط میگه طلاق موندم چیکار کنم
oshida عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 بخدا نذر کردم دارم ادا می کنم الان دومخا با همسرم قهرم فقط میگه طلاق موندم چیکار کنم ای وای الهی که مشکلتون حل بشه، برین مشاور.از خدا بخواه هرچی واستون خیره پیش بیاد دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
نیلیان مدیر استارتر عضویت: 1396/12/17 تعداد پست: 153 ای وای الهی که مشکلتون حل بشه، برین مشاور. از خدا بخواه هرچی واستون خیره پیش بیاد مشاوره دوریم همسرم نه جواب اس هامو میده نه جواب تلفنمو میده فقط میگه طلاق منم خیلی بهش وابسته ام
oshida عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 مشاوره دوریم همسرم نه جواب اس هامو میده نه جواب تلفنمو میده فقط میگه طلاق منم خیلی بهش وابسته ام&nbs ... چقدر بدالهی هرچی به صلاحته همون بشه دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤