2777
2789

من تا ۳یا۴روز قبل مشکل شمارو داشتم

یه عالمه هم نذر کردم...هنوزم دارم نذرامو ادا میکنم

اما باصبر هرچیزی به موقع خودش حل میشه ان شاءالله،الان کم کم داره مشکل منم حل میشه خداروشکر

بعد کلی جوش زدن و غصه خوردن

امیدتو از دست نده😍

دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تا ۳یا۴روز قبل مشکل شمارو داشتم یه عالمه هم نذر کردم...هنوزم دارم نذرامو ادا میکنم اما باصبر هر ...

بخدا نذر کردم دارم ادا می کنم الان دومخا با همسرم قهرم فقط میگه طلاق موندم چیکار کنم

بخدا نذر کردم دارم ادا می کنم الان دومخا با همسرم قهرم فقط میگه طلاق موندم چیکار کنم

ای وای الهی که مشکلتون حل بشه، برین مشاور.

از خدا بخواه هرچی واستون خیره پیش بیاد

دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
ای وای الهی که مشکلتون حل بشه، برین مشاور. از خدا بخواه هرچی واستون خیره پیش بیاد

مشاوره دوریم همسرم نه جواب اس هامو میده نه جواب تلفنمو میده فقط میگه طلاق منم خیلی بهش وابسته ام 

مشاوره دوریم همسرم نه جواب اس هامو میده نه جواب تلفنمو میده فقط میگه طلاق منم خیلی بهش وابسته ام&nbs ...

چقدر بد

الهی هرچی به صلاحته همون بشه