2777
2789
عنوان

اختلال خواب نوزاد هفت ماهه

4630 بازدید | 11 پست

خانوما دخترم هفت ماهشه شب تا صبح ده بار بیدار میشه تورو خدا بگین چی کار کنم وقتی بیدار میشه کامل بیدار میشه و نمیخوابه از چن وقت دیگه باید برم سرکار دارم از بی خوابی میمیرم

پسرمنم تواین سن اینجوری میشد الانم گاهی شبا زیاد بیدار میشه ولی به هیچ وجه باش حرف نزن بلندش نکن چراغم روشن نکن فقط کنارش که خابیدی سینتو بذار دهنش تا دوباره خابش ببره

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم جاش راحته؟رفللاکس*نداره؟وقتی شب بیدار میشه اصلا باهاش حرف نزن سعی کن عصبانی نشی ولی میدونم سخته ولی خوب با ارامش بذار رو پات دستاشو بگیر تو دستات  یه کم به پهلوش کن اروم کمرشو ماساژبده با صدای ارومم بگو ششششش 

دختر من چند روز دیگه یکسالش میشه شب تا صبح 10 بار بیدار میشه شیر میخوره

من اصلا باهاش حرف نمیزنم سینم رو میذارم دهنش فوری خوابش میبره دوباره نیم ساعت نهایتا یکساعت بعدش باز بیدار میشه😐

شامش رو هم کامل بهش میدم میخوره آب هم میخوره واقعا نمیدونم چرا بیدار میشه انقدر

دکترش میگفت ممکنه رفلاکسِ خواب داشته باشه توی خواب ترش میکنه و بیدار میشه براش شربت رانیتیدین نوشت 1 هفته بهش دادم هیچ تغییری نکرد منم دیگه بهش ندادم😑

.Pain🔥you made me a believer

عزیزم جاش راحته؟رفللاکس*نداره؟وقتی شب بیدار میشه اصلا باهاش حرف نزن سعی کن عصبانی نشی ولی میدونم سخت ...

نه بخدا اصلا حوصله حرف بزنم باهاش نصف شبی اشکمو درمیاره اصلا سیرم میشه اخه من اخر شب بهش شیر خشک میدم حتی رفتم کلی پول دادم سرلاک ویژع شب گرفتم گفتن بچه رو سیر نگه میداره ولی این خیلی بیدار میشه کلافم کرده