2777
2789
عنوان

یعنی میشه من بمیرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1459 بازدید | 78 پست

اینطور ادمها نواقصیشون رو با پرخاشگری جبران میکنند .میخوان نشون بدن با وجود عیبی که دارن قدرت دارن

یکی رو میشناسم شوهرش فلج شده ولی با همون عصا چنان طفلی زنش رو میزنه که نگو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه چون یبار همو دیدیم فامیل مدیر مدرسمون بود اون معرفمون بود خیر ندیده

بعد یه بار فوری عقد کردی دوران نامزدی نداشتی ؟

مگه داریم مگه میشه اصلا 

حول بودی مگه

پرستار ICU🥰🥰 تپلویم تپلو صورتم مثل هلو

یک سال از من بزرگتری گلم دوران نامزدی نداشتی؟مامان بابات نگفتن پسره عیب داره؟

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

من قیافه خوبی دارم اینم ازدواج دوممه میترسم از طلاق. همه میگن طلاق بگیر.... آخه منو اون خییییلی باهم فرق داریم

میشه برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستین..؟اجرتون با امام حسین

چندروز پیش با باباشینا رفتیم مشهد مسافرت. آخه هرجا بریم اونا میبرن یا من هرکار داشته باشم پدرشوهرم انجام میده یا منو اینور اونور میبره.مثل بچه ها پشت کنارم تو ماشین نشست باهاش عین دوسال6 ها رفتار میکردن حالم بهم خورد

میشه برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستین..؟اجرتون با امام حسین
من قیافه خوبی دارم اینم ازدواج دوممه میترسم از طلاق. همه میگن طلاق بگیر.... آخه منو اون خییییلی باهم ...

اصلا شما بگو ازدواج صدم. 

این چه حرفیه عزیز من. زندگی خودته. بشین سبک سنگین کن ببین چی بهتره. و لطفا مواظب باش دیگه از چاله تو چاه نیفتی