2777
2789
عنوان

بچه ها کممممممک

383 بازدید | 15 پست

من روز 12 پری سونوی واژینال دادم گفت 4یا 5 تا فولی داری روز 13 کیت گذاشتم اولین خط خ کم رنگ و دومی پر رنگ بود من دوره هام 25 روزه س تو رو خدا بگین چیکار کنم

خدایا خودت مواظب پسرم و دوق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله اتفاقا دارم اقدام می کنم واسه دوقلو زایی

دوست ندارم این ماه رو از دست بدم ماشین حساب تخمک گذاری می گه که تخمک گذاری اتفاق افتاده و تموم شده

منم دو قلو میخام.چیکار میکنی ک دو قلو بشه؟ دکترت کیه؟

دو ماه کپسول اوو بوست و یدو فولیک و فیفول برا خودم و برا شوهرم یه دوره ول من و یه دوره فرتیل اید داد

دو ماه کپسول اوو بوست و یدو فولیک و فیفول برا خودم و برا شوهرم یه دوره ول من و یه دوره فرتیل اید داد

ممنونم ازینکه اسم داروهاتو گفتی.دو قلو عوارض نداره؟ من پرسبدم میگن حاملگی و زایمان پرخطره.

یه صلوات برای حل مشکلاتم میفرستین؟
ممنونم ازینکه اسم داروهاتو گفتی.دو قلو عوارض نداره؟ من پرسبدم میگن حاملگی و زایمان پرخطره.

عزیزم دکتر منم گفت که چند قلوزایی پر خطره ... اما من ارثشو دارم گفتم شانسمو امتحان کنم .... شما بچه اولتونه؟

عزیزم دکتر منم گفت که چند قلوزایی پر خطره ... اما من ارثشو دارم گفتم شانسمو امتحان کنم .... شما بچه ...

نه بچه دوم.دو دلم ک برا دوقلو اقدام کنم یا نه؟ من بچه زیاد دوست دارم همسرم نه.میگم سر دومی یه تیر دو نشون بزنم.ولی میترسم نکنه مشکلی پیش بیاد.البته ارث هم نداریم.

عزیزم دکتر منم گفت که چند قلوزایی پر خطره ... اما من ارثشو دارم گفتم شانسمو امتحان کنم .... شما بچه ...

بچه اوله؟ بزرگ کردنشون رو میخای چیکار کنی؟ کمک داری؟