2777
2789
عنوان

دو کلوم حرف حساب (۲) 💡

488 بازدید | 40 پست

خب...خب ‌اول سلام و بازم شب بخیر

بالاخره بعد شصت و پنج سال اومدم تا همونجوری که قبلا قول داده بودم بیام و دوباره از فمینیسم بگم.😄🙈 اگه تاپیک قبلی م رو نخوندین حتما بخونین که یه پیش زمینه ای بشه براتون و اگرم خوندین که من قربونتون برم انقدر خوبین! بازم مثل تاپیک اول قبل از این که شروع کنم یه چن تا نکته میگم:

🚩مطالب از چندین و چن تا نوشته و مقاله برداشت میشه عمدتا و من حدالمقدور میگم که از کجان...

🚩خیلی خیلی خوشحال میشم و خستگی م در میره که شما م نظراتتون رو بگین یا اگه انتقاد و پیشنهادی در مورد هر چیییی دارین با من به اشتراک بذارین تا من متکلم وحده نباشم چون اصلا حس خوبی نداره...

🚩پست ها رو به ترتیب میذارم بعد میام جواب تون رو میدم.

🚩اخر از همه م مرسی که صبورین و مطالب رو با دقت میخونین.

بریییم؟

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

◽سکسیسم و ادبیات سکسیسم.◽

بازم مثل همیشه از یه سوال از خودتون شروع میکنم.‌ چقدر با این موضوع اشنا هستین یا اصلا به مکالمات روزمره و محاوره ای مون دقت کردین؟

سکسیسم و جنس گرایی تو زبان و ادبیات به لایه نخست زبان که همون ضمائر و واژگان و جنسیت افعال و...محدود نمیشه. چیزی که تو خیلی از زبان ها مثل (عربی،فرانسوی،آلمانی و غیره) وجود داره البته زبان فارسی اینجوری نیست و ضمایر برای همه یکسانه و افعال هم بدون جنسیت صرف میشن. اماااااا سکسیسم در لایه ای دیگه از زبان مونه و اون همون مَثَل ها و اصطلاحات و کلمات رایج و روزمره مونه.

خب...تا اینجا که خوندین نظرتون چیه؟ مثالی از سکسیسم تو زبان مون یادتون میاد؟

حالا میرسیم به مثال ها که خییییییلی زیادن و شاید سهوا خیلی هامون ازش استفاده م کرده باشیم.(تو نی نی سایت که الی ماشاالله هست 😅😑)

به این دو تا جمله دقت کنین....

_به به...چه خانمی شدی!

_ماشاالله برای خودش مردی شده!

تقریبا تو نود درصد اوقات جمله اول زمانی به کار برده میشه که حاوی معانی ای مثل ظرافت و زیبایی و کدبانویی و با سلیقه بودن باشه و جمله دوم برای شجاعت و قدرت. و اصولا صفات هم جنسیت زده میشن! مثلا بیشتر عادت داریم شجاع و نترس و قدرتمند و جسور رو برای پسران و مردان بشنویم و فداکار و دلسوز و مهربان و زیبا رو برای زنان و دختران.

حالا مثال دوم:

_یه قول مردونه بده...

_زنان بی سرپرست (اصولا زنان باید سرپرست و صاحب داشته باشن و قاعدتا خودشون نمیتونن سرپرست خانواده باشن!!!)

_رفته یه پیردختر گرفته...

_انقدر سخت نگیر واسه خواستگارات.سن ت میره بالا اونوقت همینا هم نمیان *بگیرنت* (فعل گرفتن برای ازدواج کردن که انگاری خریدن یا تصاحب یا قبول زحمت دختره!)

_طلاق دادن( به جای جدا شدن)

_ترشیده( به همین برکت قد موهای سرم تو همین نی نی سایت دیدم 😑😕😩)

_داف (یا تیکه یا عجب چیزی بود! که فرم امروزی تر داره ولی همون سکسیسمه با نگاه کالا گونه و ابزار جنسی به زن)

_مردیه واسه خودش!( بدبختانه برای تعریف و تمجید از زن هم باید بهش گفت مرد!!!)

_خواب زن چپه.

_انگار حموم زنونه ست.

_مگه تو دختری...مرد که گریه نمیکنه!( از نمونه جملات معروف تربیتی که هم اینده روانی دختر و هم پسر رو تهدید میکنه)

_از زن کمترم اگه...(من اینو به شخصه نشنیدم ولی خب گویا هست)

_عروس شون دختر زا٫پسر زاست.

_مادرِ بچه ها٫منزل...

_دست خورده!!!( وای وای از این یکی...که خیلی استفاده میشه خصوصا از طرف خود زنان!)

_جنس دوم.

و....

وای حالم بد شد خیلیی شنیدم همشو همینجاااا زیاددد

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/