2777
2789

سلام دوستان من تو یه شهر دیگه زندگی میکنم مدت زیادی هست ۳۰۰میلیون پول برای خرید یه ملک نقلی در حد ۵۰ تا ۶۰متر در کرج کنار گذاشتم 

اما خب متاسفانه مطلعید که قیمت ها خیلی بالارفته حالا میخوام بدونم با ۳۰۰تومن پول توی چه محله ای میتونم یه آپارتمان ۵۰-۶۰متری نهایت ۱۰ساله بخرم ؟

اول قصد داشتم گوهردشت بخرم خونه هم پیدا کرده بودم اما الان!!......نخندین بهم ها 🙄دیگه تو گوهردشت با این شرایط خونه گیرم نمیاد ؟🙄لطفا اگر مورد مناسبی که به شرایطم بخوره میشناسید معرفی کنید متشکرم🌸

بی کمالی های انسان از سخن پیدا شود ****پسته ی بی مغز چون لب وا کند رسوا شود

توسایت دیواربگردید پیدامیکنید اما گوهردشت خونه هاش بزرگه واحدکوچک کمترداره بیا ۳۰۰ میلیونت روبدم من یک خونه خوب توگوهردشت رهن کنم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من فردیس زندگی میکنم. اینجا با این قیمت خونه های شیک و عالی پیدا میشه تازه با متراژ بزرگتر.

فردیس اطراف کرج هست یا توی شهره؟شما از فردیس راضی هستین ؟

توسایت دیواربگردید پیدامیکنید اما گوهردشت خونه هاش بزرگه واحدکوچک کمترداره بیا ۳۰۰ میلیونت روبدم من ...

آره عزیزم سرچ کردم اما مورد مناسبی پیدا نکردم 😥یه لِول بخوام از گوهردشت برم پایین تر چه منطقه ای میشه ؟

آره عزیزم سرچ کردم اما مورد مناسبی پیدا نکردم 😥یه لِول بخوام از گوهردشت برم پایین تر چه منطقه ای می ...

گلشهر ومهرویلا باغستان شاهین ویلا هم خوبن 

فردیس که دوستمون میگه یکی از شهرستانهای کرج خیلی شلوغه تو بافت اصلیش هم گرونه مگه شهرکهای اطرافش 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

گلشهر ومهرویلا باغستان شاهین ویلا هم خوبن  فردیس که دوستمون میگه یکی از شهرستانهای کرج خیلی شل ...

متشکر عزیزم 😘

پس برم این مناطق هم توی دیوار سرچ کنم 🙏

شاهین ویلا خوبه من خودم اونجام اما بیشتر قولنامه ایه. خیابون بهار کرجم‌خیلی خوبه مرکز کرجه من فردی ...

ممنون از راهنماییت عزیزم 😘💖

باغستان هم خوبه عزیزم و گلشهر اونجا رو یه سرچ کن عزیزم

ممنونم 💖امیدوارم پیدا کنم تا قبل از اینکه دوباره گرونتر بشه 😥

عظیمیه میتونی بگیری حتما بیا عظیمیه بگیر.بهترین جای کرجم هست

از خدامه ولی عظیمیه گرونه فکر میکنم من ۳۰۰بیشتر ندارم😥