2777
2789

برادر شوهرم پنج سال از شوهرم بزرگتره 

از لحاظ وضع مالی خیلی خوبه و یه ماشین خیلی گرونم داره 

با اینکه خیلی از ما بالاتره ولی همش از ماشین ما استفاده میکنه 

ماشین خودشو گذاشته تو پارکینگ  خونَشو حتی یه استارتم‌نمیره بهش بزنه،

ولی هرجا بخواد بره با ماشین ما میره یا مثلا از شوهرم مثل راننده شخصی کار میکشه که منو فلان جا ببر ،حالا بیا دنبالم اینا

ما اگر خودمون به ماشین نیاز داشته باشیم شوهرم ماشینو به اون میده و‌خودمون باید با تاکسی بریم!!! 

یه حس ریاست خیلی قوی تو خانواده داره پدر شوهرمم همه مسائلشو با اون در میون میذاره 

اگر پدر شوهرم بخواد برای ما کاری بکنه یا نمیذاره یا میگه باید همون کارم برای من بکنی ،،

مثلا اگر رفتیم رستوران با پدرشوهرم اینا غذا خوردیم و برادر شوهرم و جاریم نبودند،،،

میاد حساب میکنه که منو شوهرم چند تومن غذا خوردیم و پولشو‌میگیره!!!!! 

تا حالا اعتراضی به شوهرم و خانوادش  نکردم و ازشون بَد نگفتم ولی واقعا اعصابم خورده از دستشون 

و دلم خیلی برای شوهرم میسوزه که اینقدر مظلوم واقع میشه 

نمیدونم چه برخوردی کنم 

به نظرتون تو روی برادر شوهرم در بیام؟؟؟

به خانوادش بگم؟چیکار کنم 

اصلا نمیدونم چه برخوردی درسته😭

به

بدم مياد از ادمايي ك يه وسيله رو ميخرن ك فقط بگن ما داريييييم بعد استفادش نميكنن

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو خراب نکن بزار شوهرت تصمیم بگیره

یک فکر بکارید‌، یک عمل درو می‌کنید. یک عمل بکارید‌، یک عادت درو می‌کنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت می‌کنید ؛ یک شخصیت بکارید‌، یک سرنوشت درو می‌کنید.

بنظرم سعی کن حرمتهاتون حفظ بشه چون برادرشوهرته به هرحال خیلی نزدیکه کدورت پیش بیاد برای خودتم بد نیشه ولی یه جوری نه گفتن رو به شوهرت تفهیم کن تا بتونه مستقل باشه 

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]
شوهرتون باید بتونه از حقش دفاع کنه و نذاره اینطوری باهاش رفتار کنن واقعا یعنی خودش معترض نیست از این ...

نه خب میگه ما خیلی صمیمیم و‌میدونم برادر شوهرم خیلی دلسوزه منه 

درصورتی که من میدونم همش سواستفاده است

عزیزم نیاز نیست تو روش وایسی

یکبار که گفت ماشین میخام خیلی محترمانه بگو ببخشد ما امروز چندجا کار داریم ماشینمون لازم داریم

یا بگو حیف نیست ماشین به اون خوشکلی خاک بخوره ولی شما سوار ماشین ما بشی

یا بگو چقد سخته با تاکسی جایی رفتن توی این گرما کاش میشد همیشه با ماشین خودمون بریم

خدایا همین که هستی مرسی