2777
2789
عنوان

دانشگاه پیام نور

320 بازدید | 13 پست

سلام من از سال 95انتخاب واحد نکردم حالا می خوام ادامه بدم توسایت زده سرترم شهریه ندارد این یعنی چی: اگه کسی میدونه راهنمایی کنید لطفا.

شما فراگیر بودین؟؟ رشتتون چیه؟؟ من. در به در برای ارشد فراگیز دنبال جزوه هستم که دی ماه ازمونه گویا ولی خوب نمیدونم از کجا جزوه بگیرم که معتبر و قیمت مناسب باشه اخه  کتاباش خیلیییی زیاده توی این زمان کوتاه نمیشه خوند😣

خدایا کمکم کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما فراگیر بودین؟؟ رشتتون چیه؟؟ من. در به در برای ارشد فراگیز دنبال جزوه هستم که دی ماه ازمونه گویا ...

خود پیام نور سایت داره برای دانلود جزوه و سوال اسم سایتش و فراموش کردم سرچ کنید تو گوگل میاره

هر چیزی که به قیمت از دست دادن آرامش توتموم بشه،زیادی گرونه!!!رهاش کن...
خود پیام نور سایت داره برای دانلود جزوه و سوال اسم سایتش و فراموش کردم سرچ کنید تو گوگل میاره

واقعاااااااا؟؟؟؟؟ یعنی جزوه. برای ازمون. امادگی فراگیر هم داره؟؟؟؟ اخه الان. قیمت جزوه رو یه جا بهم گفتن. ۵۰۰ یه جا ۹۰۰ 🤤🤤🤤🤤😢😢😢😭😭😭😭

خدایا کمکم کن

سلام .من دانشجوی پیام نورم.چون انتخاب واحد نکردی باید مرخصی میگرفتی چون این کار رو انجام ندادی الان دوباره باید یه شهریه پرداخت کنی.برای منم یه بار این اتفاق افتاد با کارشناس رشته دانشگاه تماس بگیر البته اگه جواب تلفن دادن بهش بگو برات انجام میده ولی برای انتخاب واحد مجدد شهریه باید بدی.برای من سه سال پیش که این اتفاق افتاد 160 شهریه دادم .حتما باید به کارشناس رشته تو دانشگاه مراجعه کنی تا برات انجام بده

شما فراگیر بودین؟؟ رشتتون چیه؟؟ من. در به در برای ارشد فراگیز دنبال جزوه هستم که دی ماه ازمونه گویا ...

اینجانوشتم و چندتا دیگ هم پشتش نوشتم گلم  خدا بهت خیر بده کمکم کنی

خدایا کمکم کن
واقعاااااااا؟؟؟؟؟ یعنی جزوه. برای ازمون. امادگی فراگیر هم داره؟؟؟؟ اخه الان. قیمت جزوه رو یه جا بهم ...

اره من جزوه های کارشناسی رو ازش گرفتم یک سرچ بزن ببین چیزی که میخوای داره؟

هر چیزی که به قیمت از دست دادن آرامش توتموم بشه،زیادی گرونه!!!رهاش کن...