2777
2789
عنوان

مردم از تهوع

149 بازدید | 15 پست

بچه خفه شدم نزدیک دو هفته اس یه سره بدون وقفه تهوع دارم به جز قرص ضد تهوع چی بخورم آرومتر بشم 🤮😭یکشنبه هفته هفتم تموم میشه میرم هشت

به توکل نام اعظمت خوبه همیشه دارمت...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم.وضعت همینه تا زمانی ک بچه جون بگیره و تکون بخوره.

از سه ماهگی ک پا گذاشتی توی ۴ماه حالت تهوع خوب میشه.

زیاد مایعات نخور. بعد از غذا یا همراه غذا آب نخور که معدتو بهم نریزه و نیاری بالا

عزیزم.وضعت همینه تا زمانی ک بچه جون بگیره و تکون بخوره. از سه ماهگی ک پا گذاشتی توی ۴ماه حالت تهوع ...

مرسی از کمکت حتما اتفاقا دقیقا مایعات بدترم میکنه

صبحا ازخواب بیدارمیشی یدونه بیسکوییت بخور با آب که حداقل بالامیاری کمتر بهت فشاربیاد، اونچیزایی که دوسنداری وحالت بدمیشه ازشون نخور همیشه یچیزی بخور دلتو جا بیاره مثل آب انار تهوع هم کمتر میکنه من خودمم هنوز تهوع دارم صبحا ولی کل روز وندارم از بعضی چیزا حالم بدمیشه نمیخورم عزیزم تحمل کن روالش اینه 

دلی بزرگ میخواهد زندگی کردن در این دنیا... دلی میخواهد تاخیلی چیزهارونبینی...خیلی چیزهارونشنوی...،   ...وازخیلی چیزهابگذری'...
عزیزم تهوع زیادش بده  حتما برو دکتر برات سرم بنویسه اب بدنتو از دست میدی اینجوری  من سرم ...

بالا نمیارم فقط یه سره تهوع دارم گاهی هم ببخشید عوق میزنم

صبحا ازخواب بیدارمیشی یدونه بیسکوییت بخور با آب که حداقل بالامیاری کمتر بهت فشاربیاد، اونچیزایی که د ...

ممنونم از راهنماییت مال من کل روز همینه خیلی سخته احساس میکنم حالم از همه غذاها بهم میخوره نهایت بتونم نهار و یکم بهتر بخورم اونم کمتر از زمان عادی وگرنه الان شام و خوردم اصلا نمیتونم بخوابم انگار غذا تو حلقمه🤢😭😭

بالا نمیارم فقط یه سره تهوع دارم گاهی هم ببخشید عوق میزنم

لیمو ترش بو کن 

چایی زنجبیل بخور. 

میگن سیرابی گوسفند هم خیلی خوبه اگر بخوری کباب کنی البته 

خدایا شکرت که انقدر مهربونی 😍