بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
صبحا ازخواب بیدارمیشی یدونه بیسکوییت بخور با آب که حداقل بالامیاری کمتر بهت فشاربیاد، اونچیزایی که دوسنداری وحالت بدمیشه ازشون نخور همیشه یچیزی بخور دلتو جا بیاره مثل آب انار تهوع هم کمتر میکنه من خودمم هنوز تهوع دارم صبحا ولی کل روز وندارم از بعضی چیزا حالم بدمیشه نمیخورم عزیزم تحمل کن روالش اینه
دلی بزرگ میخواهد زندگی کردن در این دنیا... دلی میخواهد تاخیلی چیزهارونبینی...خیلی چیزهارونشنوی...، ...وازخیلی چیزهابگذری'...
صبحا ازخواب بیدارمیشی یدونه بیسکوییت بخور با آب که حداقل بالامیاری کمتر بهت فشاربیاد، اونچیزایی که د ...
ممنونم از راهنماییت مال من کل روز همینه خیلی سخته احساس میکنم حالم از همه غذاها بهم میخوره نهایت بتونم نهار و یکم بهتر بخورم اونم کمتر از زمان عادی وگرنه الان شام و خوردم اصلا نمیتونم بخوابم انگار غذا تو حلقمه🤢😭😭