2821
2789
عنوان

نمیدونم چیکار کنم.

269 بازدید | 16 پست

واقعا از ازدواجم پشیمونم. شوهرم مرد خوبیه ها ولی خیلی بداخلاقه. تو جمع خانواده ی خودش خوشحال و بگو و بخند. به من که میرسه میشه برج زهرمار. خیلی هم درگیر مشکلات مالی هستیم. این بدهی ها تمومی نداره. اون موقعی که ازدواج کردم واقعا عقلم نمیرسید. که بدونم چی درسته و چی درست نیست. 

الان نگاه میکنم اکثر عروسای فامیل مون بعد از ازدواج موقعیت خوبی پیدا کردن. فامیل های ما خدا روشکر وضع خوبی دارن. تقریبا اکثرن بساز و بفروش. کاش یکی از پسرای فامیل هم عاشق من میشد تا  مجبور نمیشدم با آدمی که از ی فرهنگ و شهر دیگه هستن ازدواج کنم. واقعا عقلم نمیرسید. فکر میکردیم همین که دو تا خانواده ها ظاهرن مذهبی و مقید هستن کافیه ولی الان میگم چه فایده

خدایا اگر تو دست مرا بگیری هیچ کس مرا دست کم نمیگیرد

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

جای اینکه از صبح تا شب بگی کاش جای فلانی بودم .کاش فانی شوهرم بود .و هزاران کاش دیگه . سعی کنید با همین نداشته هاتون و داشته هاتون زندگی خوب بسازین. 

مانند هیزم های شومینه میسوزم و پایان ندارم ......

عزیزم الان شاید موقع این فکرا نباشه که بیشتر پشیمون و افسردت کنه

سعی کن به زندگیتون کمک کنی بیشتر تا اینکه بخوای دلسرد بشی از زندگیت از راهکار هایه مشاوره ای استفاده کن قطعا موثره

جای اینکه از صبح تا شب بگی کاش جای فلانی بودم .کاش فانی شوهرم بود .و هزاران کاش دیگه . سعی کنید با ه ...

آخه نمیشه مقایسه نکرد. الان عروس عموم تو پیج ش تو اینستا سالگرد ازدواجشون رو تبریک گفته. ی عکس گذاشته از ی باکس گل که توش ی انگشتره. واقعا اینا از کجا به کجا رسیدن

خدایا اگر تو دست مرا بگیری هیچ کس مرا دست کم نمیگیرد

اینقدر غصه نخور عزیز من 

منم عین خودت یعنی تمام پسر و دخترهای فامیل اوضاعشون خوب شد الا من.

گاهی خیل دلم واسه خودم میسوزه. از همشون همه جوره سرتر بودم باید قسمتم این بشه.

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.

چند روز پیش هم عروسی بودیم فرداش به شوهرم گفتم مردم عقل دارن میدونن چه شوهری انتخاب کنن. نه قیافه نه اخلاق نه هنر دارن فقط یه شوهر خوب پیدا میکنن و خوشبخت میشن و شوهره همه جوره در خدمتشونه.

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.
اره تقریبا 5 سال

منم 5 ساله ازدواج کردم دلم از دست شوهرم خیلی پره. جدیدا خیلی داره آزارم می ده . وقتی هم ازش گله می کنم  میگه رفتار خودت باعثه و ازین چیزها. هر چی نگاه می کنم می بینم رفتارام باهاش بد نیست . نقطه ضعفم اینه که بهش وابسته هستم و بی کس و تنهام اونم داره آزارم می ده و واسه خودش جولان می ده