2777
2789
عنوان

کسی هست که برای خودش لباس بدوزه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 29 پست
نه بابا این کلا برا همسایههاشون و دوستاش میدوزه مادرشورهرم چندبار پارچه اورده گفته اینو برام میدوزی ...

خوب پس زورش میاد یا به قول شما فکر می کنه پول نمی دید 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم واسه خودم ميدوزم البته با اين قيمتهاي پارچه ها گاهي اماده به صرفه تره واسه ادم مانكنم ندارم در كل يه بار پرو داره واسه زدن كارور

ني ني سايت نيس كه مادر شوهر سايته 😑😑😑😦😦
من تابستون امسال رفتم خیاطی یاد گرفتم ولی نیازی به مانکن ندارم

خوب یه موقع لباس مجلسی یا مانتو برای خودت بخوای بدوزی مانکن داشته باشی خیلی راحت تری

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

منم واسه خودم وخوانوادم خیاطی میکنم

البته کن قیافم خیلی ب مانکن نزدیک و چون خواهرم سایزش خیلی ب خودم نزدیک یجاهایی ک شک دارم میدم اون بپوشه چک میکنم

تا توهستی و غزل هست دلم تنها نیست
از کجا باید بدونی استعداد خیاطی داری یانه؟ من آرزومه بتونم برای خودم لباس بدوزم اما فکر کنم  ا ...

چند ماه برو کلاس خیاطی معلوم می شه 

اگه استعداد داشته باشی عاشقش می شی

من میدوزم یه باربیشترم پرو نمیگنمهمون اولم همرو چرخ میکنم

من خیلی وسواس دارم که خوب و خوش دوخت دربیاد 

برای هر مرحله اش کلی پرو می کنم 

همین کار خیلی خستم می کنه شاید نزدیک ۱۰ بار پرو می کنم

من خودم میدوزم  مانکن ندارم پرو میکنم تو آیینه ایرادات میبینم برطرف میکنم  من شخصا کسیکه ...

خوب موضوع اینه که یه چیزی از نظر شما ایراد نیست ولی یکی دیگه خیلی نکته سنجه و اونو عیب و ایراد می بینه 

خوب موضوع اینه که یه چیزی از نظر شما ایراد نیست ولی یکی دیگه خیلی نکته سنجه و اونو عیب و ایراد می بی ...

اینو با تجربه به دست میاری دیگه

وقتی تجربه ت زیاد باشه کسی نمیتونه ایراد الکی بگیره 

خوب یه موقع لباس مجلسی یا مانتو برای خودت بخوای بدوزی مانکن داشته باشی خیلی راحت تری

من با متد مولر یاد گرفتم که اندازه هاش دقیقه و لباس اندازه میشه البته اگر در ست اندازه زده باشی تا حالا 7،8 مانتو دوختم که نیازی به مانکن نداشتم فقط یه پرو ساده

مثه یه قصه ی شیرینی که داری ته ته دل من میشینی