2777
2789
عنوان

کسی هست که برای خودش لباس بدوزه؟

1152 بازدید | 29 پست

تو خونه مانکن خیاطی دارین یا نه ؟

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

من میدوزم ولی مانکن ندارم .

چیا می دوزی؟ سخت نیست مدام می پوشی و چک می کنی ؟

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اخرین هنرم ک خداییش خیلیم وقت برد یه دکمه لباسمو ک دراومده بود دوختم،مانکنمم خودمم😂

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊
جاریم خیاطه حرفه ایی.ولی الان فقط برا خودش میدوزه.مانکن نداره

لباس هاش خوش دوخت می شه؟

من یکی از فانتزیهام اینه که بتونم واسه خودم لباس بدوزم ولی میدونم هیچوقت به این آرزو نمیرسم چون استع ...

وای منم چقد خوب میشد فقط پول پارچه میدادیم

برای خلاص شدن از تنهایاتون روخودتون برچسب تخفیف نچسبونین💔💔
وای منم چقد خوب میشد فقط پول پارچه میدادیم

تازه برای پیدا کردن لباس دلخواه مجبور نبودی کل بازار زیر پا بذاری 

عالیه خیاطیش.ولی بیشعور برا ماها هیچی نمیدوزه...فکر کنم میترسه بهش پول ندیم 😂😂

نه بحث پول نیست بعضی ها خیلی ایرادی هستن کلا آدم استرس می گیره یه کاری براشون انجام بده 

البته دور از جون شما  من کلی گفتم

نه بحث پول نیست بعضی ها خیلی ایرادی هستن کلا آدم استرس می گیره یه کاری براشون انجام بده  البته ...

نه بابا این کلا برا همسایههاشون و دوستاش میدوزه مادرشورهرم چندبار پارچه اورده گفته اینو برام میدوزی .هربار یه چیزی بهش گفته و قبول نکرده......کلا براماها همش بهونه میاره

خدایا خودت تو اوج ناامیدی امیدوارم کردی😊😊😊خدا خودت نگهدارش باش🙏🙏🙏