2777
2789
عنوان

فیبروم رحم

232 بازدید | 4 پست

سلام خانما کسی بین شمابوده ک فیبروم  اینترامورال داشته وبارداره شده؟مشکلی توبارداری براتون پیش نیومد؟من باردارشدم ولی جنین تا ۸. هفته بیشتر رشد نکرد ومجبور ب کورتاژ شدم خیلی دکتر رفتم اکثراگفتن فیبرومت ربطی ب بارداری نداره و میتونی بارداربشی ولی دوسه نفرشون گفتن ک بخاطر فیبروم ک جنین رشد نکرده وباید عمل کنی حالا موندم چکار کنم ....

دکترا خیلی منو ترسوندن وبشدت استرس داشتم حتی یکیشون بهم گفت تا پایان بارداریت نزدیکی ممنوع وممکنه ک سقط بشه بچه احساس میکنم ازاسترس شدید بود ک بچه ام رشد نکرد....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکترا خیلی منو ترسوندن وبشدت استرس داشتم حتی یکیشون بهم گفت تا پایان بارداریت نزدیکی ممنوع وممکنه ک ...

به نظر منم فیبروم ربطی به بارداری نداره . ولی یه کاری کن اول فیبرومتو عمل کن بردار بعدش با خیال راحت باردار شو . الان عمل لاپراسکوپی انجام میدن بدون اینکه بخوان شکمتو با چاقوی جراحی باز کنند سرچ کن میفهمی منظورم چیه . الهی که هر چه زودتر باردار بشی...

دل وقتی مهربونه شادی میاد میمونه ، خوشبختی از رو دیوار سر میشکه تو خونه