2777
2789
عنوان

خانوما لطفا کمکم‌کنید

133 بازدید | 24 پست

آیا تبخال در بارداری مضره؟؟ پاشدم دیدم گوشه لبم زدم هنوز تو مال اول بارداریم هستم؛ چ کنم؟ برم دکتر؟؟؟

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تو بارداریم تبخال زده بودم. فکر نکنم مهم باشه

خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"

تو نت دیدم نوشته برای سه ماهه اول مضره؛ حسابی استرس گرفتم؛ اصلا نمیزنم نمیدونم چ شده

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم                                

شاید ترسیدی یا خواب بد دیدی. تب ضرر داره اما تبخال رو نمیدونم

خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
من همیشه پماد بتامتازون می زدم‌اما اینترنت نوشته بود برای بارداری خوب نیست برای همین برو دکتر البته ...

بتامتازون مگه واسه حساسیت نیست ؟ میشه زد؟

خیالم راحت باشه؟؟؟ چ پمادی بزنم واسه تبخال؟

آگه نگرانی برو دکتر. دارو و پماد باید با نظر دکتر باشه

آگه نگرانی برو دکتر. دارو و پماد باید با نظر دکتر باشه

دکتر خودم برم؟؟؟ امروز چرا جمعست؟؟؟؟😶