2777
2789
جدیدا مد شده انگار از هر سه تاپیک دو تارو میترکونن یعنی تو فضای مجازی که همو نمیشناسیم هم حق نداریم سوالایی رو که رومون نمیشه به هیچ کسی بگیم رو بگیم همه مثل بعضی از شما ها مدرن نیستن تا برن دکتر سکسولوژی خووووب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در جریان نیستین ها.. ورژن جدید نی نی سایت امکان گزارش تاپیک نداره برای من که همچین گزینه ای نیست امتحان کنین ببینین میتونین؟ .. فقط میتونم پست ها رو گزارش بزنم که اگه لازم باشه میزنم تا حرف های وقیحانه تو محیط سایت زده نشه
مشکل دنیا این است که احمق ها کاملاً بخود یقین دارند، در حالیکه دانایان سرشار از شک و تردیدند (برتراند راسل)
اون گزارش پسته که برای همه هست.. با اون که تاپیک نمیترکه.. از یه حدی بیشتر بشه کاربری میترکه الان شما میتونی مثل سابق تاپیک رو نامناسب اعلام کنی؟ من که همچین گزینه ای ندیدم این چند روزه هر تاپیکی ترکیده یا کار استارتر بوده یا مدیریت!
مشکل دنیا این است که احمق ها کاملاً بخود یقین دارند، در حالیکه دانایان سرشار از شک و تردیدند (برتراند راسل)
شاید حق با شما باشه و زیادی گشتن تو نی نی سایت دیکتاتورمابم کرده اما این تاپیکی که استارتر میگن اگه تازه ترکیده.. یا خودشون ترکوندن یا تیم مدیریت.. یا بعضی از کاربرها گزینه ای دارن که ماها نداریم! از این 3 حالت خارج نیست!
بهترین کار واسه اون تاپیک مسخره ات و اون پست های زشت و بی ادبانه همین تعطیل کردن بود دستشون درد نکنه
خدای قشنگم ...خدای من .... این روزها بیشتر حواست به من باشد .....میگویند بزرگترین شکست ،از دست دادن ایمان است .... حواست باشد که من شکست نخورم ... من هنوز هم تو را به نام قاضی الحاجات می خوانم ،حتی اگر همه التماس هایم را نادیده بگیری ...... هنوز هم تو را ارحم الراحمین می دانم ،حتی اگر سخت بگیری .... هنوز هم ...تو همان خدایی.... مگذار که از دست بروم..من امیدم به توست.... برای دلم امن یجیب بخوان...
اومده میگه نظرتون در مورد سکس دهانی چیه ؟اونوقت یه عده که معلوم نیست خانمن یا آقا شروع کردن به گفتن یه حرفایی که واقعا دور از ادب و شخصیته
خدای قشنگم ...خدای من .... این روزها بیشتر حواست به من باشد .....میگویند بزرگترین شکست ،از دست دادن ایمان است .... حواست باشد که من شکست نخورم ... من هنوز هم تو را به نام قاضی الحاجات می خوانم ،حتی اگر همه التماس هایم را نادیده بگیری ...... هنوز هم تو را ارحم الراحمین می دانم ،حتی اگر سخت بگیری .... هنوز هم ...تو همان خدایی.... مگذار که از دست بروم..من امیدم به توست.... برای دلم امن یجیب بخوان...
اینجا جای گفتن این حرفا نیست با یه سرچ تو نت یا رفتن پیش مشاوره و دکتر میتونی جواب بگیری اینایی که میان این سوال ها رو اینجا میپرسن یه هدف دیگه دارن
دوستان سلام من که نمیدونم از چه زمانی ولی از دیروز شاهد ایجاد تاپیک های سرکاری و تخیلی بودم تامیک هایی که طرف با داشتن شوهر رفته از یه مرد دیگه باردار شده و دوستش در تلاشه که راهکار براش پیدا کنه و میگه در موردش قضاوت نشه و شوهره چون بد بوده و زن صیغه میکرده اینم باید میرفته زیر یه مرد دیگه می خوابیده و حالا هم میخواد یادگاری اون بچه رو نگهداره و ... یا مثلا تاپیکی که یه شماره داده بود برید زنگ بزنید به پلیس فتا این خانوم فاحشه اس و من نمیتونم زنگ بزنم میترسم دردسر بشه انگار بقیه نمیترسن دردسر بشه یا تاپیکی که طرف با شوهر و دو تا بچه عاشق مزاحم تلفنی شده و دلتنگ حرفای عشقولانه اش و حالا میخواد بییه دعواش کنن تا آدم بشه و .... الانم که این تاپیک و تاپیکی که من ندیدم ولی گویا مستهجن بوده
خدا جونم! ناامیدم نکن